Більше 2 тисяч доларів та 23 тисячі гривень вилучили у ймовірного наркоторговця

Більше 2 тисяч доларів та 23 тисячі гривень вилучили у ймовірного наркоторговця

Зловмисником виявився неодноразово раніше судимий 48-річний черкащанин. Речові докази вилучено, направлено на дослідження та відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До працівників кримінальної поліції Черкаського відділу надійшла інформація про те, що один із жителів Черкас займається виготовленням наркотиків. Дана інформація знайшла своє підтвердження. Підозрюваним виявився раніше судимий 48-річний черкащанин.

Під час санкціонованого обшуку у його домоволодінні правоохоронці виявили понад 500 грамів амфетаміну, речовину зеленого кольору, схожу на марихуану, обладнання для виготовлення наркотичних засобів та фасування, інгредієнти для виготовлення психотропних речовин, предмет, зовні схожий на пістолет, кошти в сумі 2300 доларів США та 23 тисячі гривень.

В своїх пояснення чоловік зізнався, що наркотики, кошти і пістолет належать йому, але те, що він займається виробництвом – заперечив.

Зараз правоохоронці перевіряють всі обставини події. Вилучені речові докази направлені на дослідження. За даним фактом Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x