У Черкасах визначили найкреативнішу тачку на «Крутому спуску» (ФОТО)

У Черкасах визначили найкреативнішу тачку на «Крутому спуску» (ФОТО)

Перегони на саморобних тачках «Крутий спуск 2021» відбулися на Замковому узвозі 24 серпня. Про це повідомляють журналісти «Нової Доби».

У перегонах долали перешкоди 16 учасників на саморобних тачках.

Організатор Андрій Яроменко розповів, що серед вимог до учасників була безпека транспорту. Також порівняно з попереднім фестивалем, з переліку перешкод прибрали трампліни.

–Це не спортивний захід, а фестиваль сімейного типу. Ми хотіли, щоб черкащани чудово провели час, тому максимально відмежували спортивні моменти: «найшвидший», «найсильніший» та прибрали трампліни, адже на попередньому «Крутому спуску» деякі машини поламалися. На мою думку, головне атмосфера, а не трампліни. Тим паче цьогорічний фестиваль дуже видовищний,– зауважив Андрій Яроменко.

Глядачі оцінювали учасників за креативність тачки та її презентації. Дехто цікаво оформив автомобіль, інші подбали про незвичну презентацію.

За результатами голосування перше місце посіла команда «Ліс», яка набрала 335 голосів. Їхня автівка була повністю зроблена з дерева.

–Я вперше беру участь у цих перегонах. Думаю, черкащанам сподобалася тачка, адже вона унікальна. Ідея автівки виникла в дружини, а потім ми її втілили. На майстрування витратили три дні. Транспорт повністю зроблений з дерева. У нього немає стандартного круглого керма, замість нього – важелі, якими можна керувати. Радий, що глядачам сподобався наш проєкт, – зауважив Володимир Полудень.

Друге місце зайняла команда Служби порятунку м. Черкаси. За них містяни віддали 327 голоси. Вони вже вдруге взяли участь у перегонах.

Третє місце посіла команда ЧОКСС. За них проголосували 154 черкащанина.

–Я думаю, що містянам сподобався наш командний дух. Ідея взяти участь у «Крутому спуску» виникла спонтанно. На розробку та майстрування витратили не багато часу, зранку теж останні прикрашання дороблювали. До презентації долучили чимало учасників. Думаю, містянам також сподобалися наші собаки (вівчарки та коргі), що вправно прямували за тачкою, – розповіла Іванна Чухліб.

Як повідомляє співорганізаторка Наталія Заїка, у голосуванні взяли участь понад півтори тисячі черкащан.

–Учасників не можна окрема оцінювати, адже кожен вклав душу в цей проєкт. Чимало креативних моделей презентовано цьогоріч. Це і тачка пожежників, вразила чимось новим презентація клубу собаківництва, також цікавим був підхід нареченої-втікачки. Кожен глядач знайшов свого фаворита. Тому ті, хто їм сподобався найбільше, були нагороджені, – додав Яроменко.

На заході також були продемонстровані показові заїзди від представників професійного автомобільного спорту в Черкасах. Перегони відбулися в межах проєкту «ManyFest» з нагоди святкування Дня Незалежності України.

Більше світлин у фоторепортажі “Крутий спуск 2021”: наречена-втікачка та креативний перформанс

Підготувала Дар’я Роженкова

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x