На завтра в області прогнозують значні опади

На завтра в області прогнозують значні опади

Осінь обережно прокладає свої стежки. Спадає літня спека, коротшають дні, темнішими стають ночі. У формуванні погоди зменшується роль сонячного фактору, проте збільшується циркуляційна діяльність. Атлантичні циклони обумовлюють часті чергування теплої і прохолодної погоди та періодичні опади.

 

За прогнозом синоптиків, у найближчі два дні, погоду Черкащини будуть псувати циклони: один із Центральної Європи, другий із Балкан. Поля справжніх фронтальних хмар доберуться до нашої території вже найближчої ночі. Завтра вдень місцями по області опади можуть бути значними. Температура знизиться: вдень до 19−21º, вночі 9−11º. Про це інформують у Черкаському гідрометцентрі.

 

У п’ятницю дощових хмар стане менше, атмосфера заспокоїться. І вже у суботу суттєві дощі малоймовірні, стовпчики термометрів «поповзуть» вгору і досягнуть 25−27º. Комфортною, теплою та без дощів прогнозується і неділя.

 

Наступний тиждень ознаменується першим «дзвіночком» від прийдешньої осені. До Черкащини знову наблизяться атмосферні фронти чергового атлантичного циклону з прохолодою та дощами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x