За Кубок з волейболу змагалися в Чигирині

За Кубок з волейболу змагалися в Чигирині

Вперше на Чигиринщині відбулися змагання серед титулованих жіночих команд з волейболу, які були присвячені Міжнародному жіночому дню. На запрошення господарів до Чигирина прибули помірятися силами команди з Світловодська, Кіровограда, Кам’янки. Про це повідомили у відділі в справах сім’ї, молоді та спорту Чигиринської РДА.

У першому турі зустрілися команди господарів та кам’янських волейболісток. Фактор власного майданчика допоміг чигиринським спортсменкам переграти молоду та завзяту команду гостей з рахунком 2:0. Світловодські волейболістки не залишили шансів представницям Кіровограда, здобувши перемогу над своїми опонентками з аналогічним рахунком.

У другому турі партія тайм-брейку вивела кіровоградську команду ВК «Аграрій» до перемоги над кам’янськими дівчатами. Більш досвідчена команда Світловодська, яка має середній вік гравців 43 роки, завойовувала симпатію у глядачів і додала до свого активу 3 очки, демонструючи колективну гру. Чигиринські спортсменки не змогли скласти конкуренції цій команді, та й отримана травма Тетяни Бабенко зупинила переможну ходу господарів, яким довелося грати у меншості. Лише у третьому турі до змагань долучилася Майя Оніщенко і команда грала в повному складі.

Ще більш інтригуючим виявився третій тур змагань. Зібравшись із силами, кам’янські дівчата у першій партії перемагають представниць міста на Дніпрі з рахунком 25:20, але поступаються у другій та третій грі. Напружено і емоційно проходила гра за друге-третє місця. Наша команда з рахунком 17:25 поступається у першій партії команді ВК «Аграрій». Такого перебігу подій ніхто не очікував. Глядачі підтримували господарів і команда «Чигирин» не підвела. Перемігши у другій партії своїх суперників з рахунком 25:19, чигиринська жіноча команда в тайм-брейку поставила переможну крапку.

Від відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Чигиринської РДА кубком, дипломом та золотими медалями нагороджена команда Світловодська, диплом за друге місце та срібні нагороди отримали господарі, дипломом за третє місце та бронзовими медалями нагороджено команду ВК «Аграрій» м. Кіровоград. Крім того, гості змагань отримали солодощі від команди «Чигирин». В знак шани і поваги до господарів капітан волейбольної команди Світловодська вручила їм запашний коровай.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x