У Черкасах тимчасово обмежать проїзд вулицею Хрещатик

У Черкасах тимчасово обмежать проїзд вулицею Хрещатик

Рух вулицею Хрещатик (між площею Слави та вул.Небесної сотні, без перекриття перехресть з вул. Святотроїцькою та вул. Небесної Сотні). обмежать у суботу, 28 серпня, із 07:30 до 11:30. У цей час змінять маршрут три автобуси.

Обмеження руху пов’язане з проведенням Всеукраїнського патріотичного забігу в пам’ять про загиблих воїнів «ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ».

На час проведення змагань буде змінено рух автобусів №11, №21, №36.

Маршрут № 11 у прямому та зворотному напрямку від бульвару Шевченка спрямують вулицями Небесної Сотні, Верхньою Горовою, Байди Вишневецького.

Маршрут № 21 у прямому напрямку спрямують від вулиці Байди Вишневецького вулицями Верхньою Горовою, Небесної Сотні, бульваром Шевченка, вулицею Смілянською, далі за маршрутом та в зворотному напрямку від вулиці Смілянської бульваром Шевченка, вулицями Небесної Сотні, Верхньою Горовою, Байди Вишневецького, далі за маршрутом.

Маршрут № 36 у зворотному напрямку спрямують від вулиці Байди Вишневецького вулицями Верхньою Горовою, Небесної Сотні, бульваром Шевченка, вулицею Смілянською, далі за маршрутом.

За інформацією ЧМР

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x