Черкащани стали кращою командою Дитячої триатлонної ліги

Черкащани стали кращою командою Дитячої триатлонної ліги

Упродовж цього року відбулося 7 етапів змагань Дитячої триатлонної ліги. Юні триатлоністи зі всієї України змагалися в Мелітополі, Бердянську, Хмельницькому, Черкасах та Запоріжжі. Визначали кращих із плавання, бігу та серед дітей старшого віку – й велогонки. Під час етапів вони боролися не тільки за медалі, але й за бали в рейтингу. Днями в Запоріжжі завершили змагальний сезон та підбили підсумки року ДТЛ-2021. Про це інформують у Відділенні НОК у Черкаській області.

 

Команда Черкаської області виборола перемогу у медальному заліку і стала кращою командою Дитячої триатлонної ліги. У їхній скарбничці – найбільша кількість медалей та кубків. У команді області приблизно 90 % медалей принесли вихованці Корсунь-Шевченківської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.

Спортсмени займаються під керівництвом тренерки Олесі Марченко, яку також відзначили як кращого дитячого тренера року. Варто відзначити, що свого часу Олеся Марченко у своїй спортивній кар’єрі стала чемпіонкою Європи в жіночій естафеті U-23 в Венето в Італії та чемпіонкою Європи серед еліти в естафеті-мікст в Холтені в Нідерландах (2009 рік).

«Пишаюся своєю командою, яка показала такі чудові результати. Ми успішно завершили цей сезон Дитячої триатлонної ліги. Навіть незважаючи на те, що у Корсунь-Шевченківському, на жаль, взагалі немає умов для тренувань дітей. Ані басейну, ані легкоатлетичних чи велодоріжок. Змушені шукати, просити та домовлятися, аби потренувати талановитих дітей-спортсменів. Хотілося б звернути увагу місцевої влади на таку проблему», – зазначає Олеся Марченко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x