Спортсмен із Черкащини посів п’яте місце на Паралімпійських Іграх-2020 (ВІДЕО)

Спортсмен із Черкащини посів п’яте місце на Паралімпійських Іграх-2020 (ВІДЕО)

Черкаський легкоатлет Олександр Дорошенко виборов п’яте місце на XVI Паралімпійських Іграх в Токіо. Про це повідомляє пресслужба управління в справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

Спортсмен Олександр Дорошенко виступав у метанні спису. За підсумками змагань легкоатлет посів п`яте місце. Його результат склав 54,07 метра. Перемогу виборов представник Колумбії Ривас Лемос (60,31 м), а срібло – в українця Владислава Білого (55,34 м).

Що відомо про Паралімпійські ігри-2020:

24 серпня у Токіо офіційно розпочалися XVI літні Паралімпійські ігри-2020. Від України на Паралімпіаді виступлять 143 атлети, які змагатимуться у 15 видах спорту. Із них – шестеро черкащан.

Першу медаль збірній України принесла фехтувальниця Євгенія Бреус. Спортсменка здобула “бронзу” Паралімпійських ігор-2020.

Загалом за перший змагальний день збірній України вдалося вибороти вісім медалей. Серед них, зокрема, одне “золото”, яке змогла завоювати плавчиня Єлизавета Мерешко.

У другий день змагань скарбничка національної команди поповнилася однією нагородою. Плавчиня Єлизавета Мерешко виборола “срібло” на дистанції 200 метрів комплексним стилем.

Українські легкоатлети Юлія Павленко та Владислав Білий принесли національній команді чергові медалі в третій день Паралімпійських ігор у Токіо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x