Черкаський світляр презентує виставку «Нескорені»

Черкаський світляр презентує виставку «Нескорені»

Відкриття фотовиставки про ветеранів «Ігор Нескорених» відбудеться в Черкасах у 29 серпня. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради

Виставку презентує черкаський фотохудожник Ігор Єфімов. На ній покажуть бійців, які змагались у “Іграх Нескорених” в Черкасах.

– Фотографії Ігоря Єфімова не лише документують «Ігри Нескорених», а і розкривають особисті історії ветеранів, показують їх не військовими, які десь там, далеко, а справжніми людьми: сильними, щирими, нескореними, – йдеться в описі події. – Герої, які поклали своє життя, які пожертвували власним здоров’ям за незалежність нашої молодої держави, заслуговують на більше, ніж на рядки бездушної статистики. Їм потрібні дії та зміни, які б підтвердили, що їхні страждання не були даремними. А ще їм потрібні визнання, увага, розуміння та підтримка.

Довідково: «Ігри Нескорених» (eng. Invictus Games) – це не просто спортивні змагання для ветеранів, а важлива ініціатива, що об’єднує та мотивує не лише безпосередніх учасників, але і небайдужих українців. Наша країна долучилась до «Invictus Games» у 2017 році, а цього, 2021 року національні змагання Нескорених вперше відбулися за межами столиці, а саме – в Черкасах.

Виставка триватиме до 15 вересня.

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x