Учениця школи №3 виборола можливість представляти Черкаси на міжнародному конкурсі комп’ютерних проектів

Учениця школи №3 виборола можливість представляти Черкаси на міжнародному конкурсі комп’ютерних проектів

Учні Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 другий рік поспіль стали переможцями фіналу XVI Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт». У цьому році школу та місто представляли учениця 8-А класу Анна Іноземець та випускник 11-А класу Богдан Пронкуров.

Чемпіонат проводився у Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді. За підсумками проведення заочного туру у фінальній частині XVІ Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2016» вибороли право представляти школу та рідне місто і Анна з Богданом. Упродовж двох днів вони презентували свої власні проекти членам журі, яке складалося з наукових співробітників київських вишів, вчителям та учням шкіл Києва, журналістам, іншим учасникам чемпіонату. Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

За підсумками роботи журі та завдяки наполегливій праці Анна Іноземець у номінації «Анімація» зі своїм проектом «Мама – не просто слово» виборола І місце, а Богдан Пронкуров із проектом «Екологічні проблеми м.Черкаси» посів ІІІ місце у номінації «Короткометражні фільми».

Анна в черговий раз отримала запрошення представляти Україну в Міжнародному конкурсі комп’ютерних проектів «INFOMATRIX 2017», що проходитиме наприкінці квітня у Румунії.

Учениця школи №3 виборола можливість представляти Черкаси на міжнародному конкурсі комп’ютерних проектів

На жаль, поїздка на міжнародний конкурс сплачується стороною, що відряджає учасника, тому учні, вчителі, батьки Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів звертаються до всіх небайдужих надати Анні спонсорську допомогу, щоб вона мала змогу представити свою творчість та продовжувала прославляти наше місто та всю Україну на міжнародному рівні.

До відома:

Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій «Екософт» проводиться НЕНЦ з 2002 року як відкрите індивідуально-командне змагання учнів загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів, студентів та аспірантів вишів, а також молодих професійних розробників. Роботи учасників розглядаються в категоріях «Програмування», «Web-розробка», «Прикладні програми», «Навчальні програми», «Ігрові програми», «Системні програми», «Програми спеціального призначення», «Функціональні пристрої», «Моделі», «Макети або опис», «Апаратне управління», «Роботи», «Комп\’ютерне мистецтво», «Короткометражний фільм». Розробки оцінюються журі з позицій функціональної завершеності, професійного рівня, технологічної надійності, практичної ефективності, ергономічності інтерфейсу, суспільної корисності, творчої оригінальності та рівня презентації. Переможці представляють свої доробки у Міжнародному конкурсі комп’ютерних проектів «INFOMATRIX 2017», що щорічно проходить у Румунії.

Зі спонсорськими пропозиціями прохання звертатися за такими контактами: е-mail ckschool3@ukr.net , т. 37-20-87 (приймальня директора).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x