Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Труднощі, з якими боролися Овни тривалий час – нарешті зникнуть. Тож тепер ви можете скерувати всю увагу на речі, що приносять радість та задоволення. У другій половині дня астрологи радять правильно розставити пріоритети і поступово виконувати всі завдання. Подякуйте собі за виконану роботу. Якщо ви давно мріяли про якусь річ – сміливо купуйте.

 

 

Телець

Понеділок подарує Тельцям чудовий настрій. Ви обов’язково захочете поділитися своєю радістю з друзями. Навіть якщо виникнуть якісь негаразди, обходьте їх з легкістю, аби завершити цей день на позитивній хвилі.
Для деяких представників знаку доба буде сповнена романтики. Таємні шанувальники або колишні пасії можуть увірватися у ваше життя зовсім несподівано. Зірки не рекомендують приділяти амурним справам багато уваги, особливо, якщо ви прагнете професійного розвитку.

 

Близнюки

Новий тиждень дасть можливість Близнюкам відпочити – використайте цей час на повну. Подорожуйте, проводьте час у колі сім’ї або ж зберіться з друзями на пікнік. Ваша організованість допоможе швидко розібратися з усіма важливими справами. Наприкінці дня на представників знаку очікує нове знайомство. На перший погляд воно не обіцятиме нічого цікавого, але через деякий час переросте в романтичні стосунки.

 

Рак

Цей період буде надзвичайно вдалим для Раків. Ви досягнете значного успіху не лише завдяки власним силам, а й потужній підтримці з боку коханої людини та колег. Вдалим буде й шопінг: можливо, представники знаку отримають подарунок або додаткове грошове надходження. Щоб посилити життєвий тонус зірки наполегливо рекомендують добре виспатися та займатися справами, що дарують задоволення. Ви відчуєте бадьорість духу, а також поліпшення душевної і фізичної енергії.

 

 

Лев

Понеділок подарує Левам можливість трохи розслабитися й відчути всю радість життя. Однак, щоб отримати бажане, потрібно докласти певних зусиль та уважно ставитися до деталей. Зірки радять залишити в минулому всі невдачі та суперечки – насолоджуйтесь моментом. Нарешті настав час заспокоїтися й отримати задоволення від різних сфер. Другу половину доби присвятіть роботі по дому. Наважтеся зробити будинок таким, як ви мріяли – комфортним і затишним.

 

 

Діва

Дів очікує дуже позитивний старт понеділка, адже у вас з’явиться багато ідей та натхнення, аби нарешті без зупину рухатись тільки вперед. Записуйте, продумуйте кроки, не зважайте на критику з боку інших. Усе обов’язково вдасться! У фінансовому плані проблем ви геть не відчуватимете. Сфера особистих стосунків буде дуже гармонійною. Астрологи радять достатньо часу присвячувати відпочинку. Тож вечір краще провести за прочитанням якісної літератури або переглядом документального фільму.

 

Терези

Перша половина доби для Терезів – вдалий період, аби скласти план на вересень і почати вчити іноземну мову, а також записатися в зал. Рекомендується приділити час самоосвіті. Якщо ви будете старатися, то зможете досягти успіху в навчанні і неабияк розширити свій кругозір. Також понеділок сприятливий для шопінгу. Потіште себе новим та модним одягом.

 

Скорпіон

Для Скорпіонів настав час для змін, яких не варто боятися! У вас буде багато зустрічей з новими людьми, які принесуть у життя щось позитивне. Відтак сміливо йдіть на контакт та не відмовляйтесь від запрошень на будь-які заходи. Астрологи радять звертати увагу на сигнали, що дає організм і запобігати перевтомі. Пийте вітаміни та відпочивайте ввечері за переглядом улюблених серіалів чи фільмів.

 

 

Стрілець

Понеділок для Стрільців буде дуже насиченим. Робота, друзі та сім’я принесуть вам багато радості. Однак дуже розслаблятися не варто, адже незабаром представників знаку чекає нова посада. Будьте готові до вирішення важливих і довготривалих справ. Якщо ви давно мріяли про домашнього улюбленця – настав час придбати собаку чи кішку. Здоров’я не завдасть проблем, більше відпочивайте і отримуйте задоволення від життя.

Козеріг

Ваш запас сил та енергії буде неймовірним, відтак прокидайтеся бадьорими та беріться до роботи. Скористайтеся своїм потенціалом, щоб покращити професійне життя. Сьогодні ви зустрінете нових людей, які допоможуть у подальшому втілити омріяні цілі. Якщо вирішите відправитися за кордон, піти на курси чи записатися в спортзал – не кажіть нікому, нехай це буде ваш маленький секрет.

 

Водолій

У понеділок ви відчуєте приплив бадьорості, що позитивно вплине на працездатність. Цей день сприятливий для занять спортом або прогулянок на свіжому повітрі. Приємні емоції принесуть покупки, зустрічі зі старими друзями і домашні клопоти. У другій половині доби у Водоліїв накопичиться безліч справ, половина з яких – точно неважлива. Витрачайте свою енергію і сили раціонально. Якщо є можливість, зверніться за допомогою до колег, або ж до вашого партнера, якщо це стосується побуту.

 

 

Риби

Для Риб тиждень почнеться з чудового настрою, на роботі знайдуться приводи для веселощів і розваг. Перед вами відкриються різноманітні можливості для реалізації мрій. Успіх чекає представників знаку, чия діяльність стосується видавництва, медіа, юриспруденції, спорту і театру. В особистих стосунках ви будете дуже енергійні та впевнені. Влаштуйте романтичну вечерю, знайдіть чудовий фільм і запаліть ароматичні свічки. Цей час найбільш сприятливий для відвертих розмов та планування майбутнього.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x