Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Осінь ідеальна, аби сказати собі slow down! І зірки з цим згодні. Якщо ви квапитимете події, то тільки все зіпсуєте. Краще візьміться за себе, владнайте поточні справи і дбайте про близьких. Не нервуйте, якщо щось відбуватиметься не так швидко, як вам хотілося б. Дайте Всесвіту час, щоб все вдалося якнайкраще.

 

 

Телець

Перша половина вересня буде геть схожа на літо. А кардинальні зміни ви побачите лише в другій половині місяця. Змінам і покращенням сприятиме вайб спокуси та новизни. І не лише в любовних справах. Зірки позитивно впливають на всі сфери життя Тельців і наповнять їх грайливістю, пристрастю та веселощами.

 

 

Близнюки

Креативні Близнюки, знаємо, що планувати – не ваша улюблена справа. Але з першого вересня робіть хоча б список справ на день. В ідеалі – пріоритетів та цілей. Адже місяць буде наповнений можливостями, хоча й не з найлегших. Тому, влаштуйте собі невелику відпустку і налаштовуйтесь на робочий муд після літа.

 

 

Рак

Хей, крихітки, в осені на вас непогані плани! Тож спочатку звільніть місце в серденьку для безтурботності, покладіть край сумнівам і невпевненості. Усе вдасться, якщо тихенько пахати і нічого не боятися. Основний ресурс, що підтримає на цьому шляху – сім’я та друзі.

 

 

Лев

Хто там казав, що вересень – це новий старт? Напевно Леви. Авантюрні представники знаку в цей період йтимуть по головах до своїх мрі та цілей. І це справить на інших позитивне враження. Усе задумане здійснитися без втрат. До того ж є шанс зустріти одночасно свою споріднену душу і ділового партнера. Хіба не меджик?!

 

 

Діва

Гарний настрій, оптимізм, легкість в спілкуванні з іншими – хіба існує краще комбо для кар’єрного розвитку і нових класних знайомств? На початку вересня складіть детальний план дій. Тільки після цього стартуйте в турборежимі, Зірки надихнуть і допоможуть.

 

 

Терези

Насичене вечірками і сімейним затишком літо минуло. І поки діти повертаються до школи, вам варто думати про роботу та робочі стосунків. Місяць буде пов’язаний з позитивними емоціями, новими незабутніми враженнями, але доведеться викладатися на всі сто. Цього вересня тільки від твоїх дій залежить твій успіх.

 

 

Скорпіон

Близькі знають, що ви – персона, сповнена добрих намірів та почуттів. Тільки самі про це забуваєте. Зірки кажуть, що вересень суперсприятливий, аби продемонструвати ці риси, зробити життя приємнішим, пригальмувати, прожити чудові моменти в колі рідних. А коли дратування прокидатиметься – заплющіть очі і подумайте про щось хороше.

 

 

Стрілець

Стрільці, цей період чітко розмежований відповідно до настрою і можливостей, тому простіше не буває. Беріть і робіть! У першій половині вересня – все про роботу. Тут і нові проєкти, і знайомства з потрібними людьми, і купа активностей. Лише в другій половині з’явиться натяк на відпочинок. Незмінне одне – підтримка друзів. Ресурс, що принесе розраду й добро.

 

 

Козеріг

Хто про що, а Козероги про гроші. У вересні на хвилі навчальної ностальгії вчіться керувати своїми фінансами. Інвестиції, кредити, податкові справи – усе під силу. Ще один пріоритет – стосунки з коханою людиною. У цей період зробіть все, аби зробити ваш зв’язок чуттєвішим, інтимнішим і глибшим.

 

 

Водолій

Зірки завжди дають свободу вибору. Але вам наполегливо пропонують одне – повністю контролювати своє життя. Останнім часом ви реалізували низку справ, які зараз приноситимуть свої плоди. Усе, що потрібно – перебувати на хвилі ейфорії, поповнювати внутрішні ресурси, ухвалювати правильні рішення і не забувати про омріяні цілі.

 

 

Риби

Крихітки, ви на коні! Ловіть шанс і скористайтеся сприятливим періодом для налагодження бізнесу і домашніх питань. Ваше життя буде ну дуже динамічним, особливо в сфері взаємин з іншими людьми. Секрет у тому, що емоційний стан Риб зараз врівноважений, як ніколи. А згодом зірки підштовхнуть вас до глобальної внутрішньої трансформації.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x