Черкащанам пропонують долучитися до збору монет для онкохворих дітей

Черкащанам пропонують долучитися до збору монет для онкохворих дітей

Благодійна акція «Монетки дітям» розпочалася в Україні першого вересня. Охочі можуть здати монети номіналом 25 копійок. Зібрані кошти спрямують на лікування онкохворих дітей. Про це інформує пресслужба ОДА.

– Українці досі тримають у себе 1,5 мільярда монет номіналом 25 копійок. Це близько 400 мільйонів гривень. Цими монетами вже неможливо скористатися. Вони можуть роками лежати по скарбничках, кишенях та на полицях, а можуть уже зараз рятувати життя дітям, – зазначив Голова Національного банку України Кирило Шевченко.

Як долучитися до ініціативи?

Збираєте монети номіналом 25 копійок та в період із 1 до 30 вересня 2021 року відносите їх до найближчого відділення банку-партнера, який перерахує ці кошти на рахунок фонду «Таблеточки».

Банки-партнери акції: Ощадбанк, Райффайзен банк, ПУМБ, ОТП банк, МТБ банк та Індустріалбанк.

Збирати та здавати монети можна особисто, родиною, друзями, а можна й робочим колективом або класом чи навіть цілою школою.

– Сьогодні ми не можемо залишатися осторонь соціальних проблем. Завдання дорослих – показати дітям, як можна допомагати тим, кому це потрібно. Навчити їх бути відповідальними та чуйними зараз і в майбутньому, – зауважила засновниця благодійного фонду «Таблеточки» Ольга Кудіненко.

Усю інформацію про акцію, адреси банків-партнерів, детальні інструкції для навчальних закладів – за покликанням: https://promo.bank.gov.ua/coins-for-children/

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x