«ОПОРА» розповіла про дочасну агітацію в 197 окрузі

«ОПОРА» розповіла про дочасну агітацію в 197 окрузі

Потенційні учасники змагань за депутатський мандат на 197 окрузі останнім часом активно їздили в громади, дізнавалися про наявні проблеми та допомагали їх вирішувати. Про це повідомляє Громадянська мережа «ОПОРА: Черкащина».

Кандидати на посаду народного депутата 197 округу також розповідали про свою діяльність у Facebook, просуваючи публікації завдяки інструменту політреклами.

У серпні найбільше інвестували у Facebook-просування зі сторінки Віталія Войцехівського, створеної лише 29 липня 2021 року. Сумарні витрати – дещо більше як 1100$.

Також рекламували сторінки Владислава Голуба, Ігоря Зайчука й Андрія Іллєнка. Окрім того, серед 30 рекламних постів на сторінці медіахабу «Черкаси NOW» щонайменше у 8 фігурує ймовірний висуванець «Європейська Солідарність» Роман Сущенко.

Нагадаємо, що 1 вересня стартував виборчий процес і розпочалося висування та реєстрація кандидатів. Офіційно агітувати (реклама в соцмережах теж є формою агітації) можна з наступного дня після реєстрації. Як зазначає «ОПОРА», робити це варто за кошти виборчого фонду.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x