Організатори «КіноШоту» знайомляться із черкащанами

Організатори «КіноШоту» знайомляться із черкащанами

Готуючи Другий Черкаський фестиваль короткометражного кіно «КіноШот», організатори вирішили «показати свої обличчя». Запевняють, це дозволить стати ближчими до черкащан та налагодити контакт із охочими долучити до організації фестивалю, інформує прес-служба «КіноШоту».

– Фестиваль – це не абстрактне поняття, а єдиний живий організм. Такий культурний захід не підготує сам себе, тому важливо, щоб черкащани, для яких ми усе це організовуємо, мали змогу з нами познайомитися, – говорить голова організаційного комітету фестивалю «КіноШот» Вікторія Лаврентієва.

До складу організаційного комітету фестивалю також входять Ярослав Лавров, голова координаційної ради ГО «Асоціація громадських ініціатив \”Місто на \”Че», Сергій Костенко, Олександр Рибалка та всі члени громадської організації, що торік стала співорганізатором заходу. Вони несуть відповідальність за співпрацю із партнерами, спонсорами, координацію зі ЗМІ, а також фінансові та нагальні питання.

Юридичний супровід фестивалю забезпечує адвокат Юлія Черватюк. Координує волонтерів, фудзону та інші майданчики фестивалю Ірина Хорошаєва, а гостьовий координатор «КіноШоту» – Ольга Шамова. Роботу прес-служби забезпечують Анна Крутіхіна (медійний супровід) та фотокореспондент Олександр Рибалка.

Нині команда організаторів посилено працює задля організації літнього фестивалю, однак, кажуть, що готують ще багато цікавостей та сюрпризів для міста вже цієї весни.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x