Черкаські зоозахисники вийдуть на Марш за тварин

Черкаські зоозахисники вийдуть на Марш за тварин

Щорічний Всеукраїнський марш за тварин відбудеться 5 вересня. До нього долучаються і в Черкасах, організаторка акції – Оксана Савіцька, пише «Суспільне».

За словами організаторки, марш охопить 29 міст України, які об’єднаються заради прав тварин.

– Жорстокість стала настільки буденним явищем, що більшість людей навіть не розуміє, що їх слова та дії формують середовище зла і ненависті, яке потім обертається проти них самих. Простіше кажучи, підтримуючи жорстокість проти тварин, люди підтримують жорстокість загалом — чимало вбивць тварин закінчують злочинами проти людини. Тому ми хочемо через марш донести важливість гуманізму. Що добрішим буде цей світ до тварин, то гуманнішим він буде загалом, – зазначила Оксана Савіцька.

Стартуватиме марш 5 вересня о 12:00 на площі Богдана Хмельницького, колона зоозахисників рухатиметься до Черкаської міської ради. Відбудеться акція з дотриманням карантинних норм – учасники мають взяти з собою маски та дотримуватися дистанції, зауважила організаторка.

– Не варто брати з собою тварин, які можуть стресувати в натовпі. Утримайтесь від того, аби приносити котів та інших тварин. Собаки легше переносять велику кількість людей, але враховуйте індивідуальний характер і потреби тварини. Якщо ви приходите на марш із собакою, візьміть воду для неї, а також пакети для прибирання, – сказала Савіцька.

Учасники Маршу виступатимуть за ухвалення Верховною Радою зоозахисних законопроєктів, що наразі ігнорують. Це вимоги щодо заборони розваг за участі тварин та існування контактних зоопарків та дельфінаріїв, а також заборону хутрових ферм, цькувальних станцій.

 

Світлина – із сайту видання «Суспільне»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x