У Черкасах відбудеться форум про реформу шкільного харчування

У Черкасах відбудеться форум про реформу шкільного харчування

Міський форум «Реформа шкільного харчування в місті Черкаси – досвід та перспективи» відбудеться 23 вересня. Про це повідомили в департаменті освіти та гуманітарної політики ЧМР.

До участі долучаться директори шкіл, організатори харчування, шкільні кухарі, представники ГУ Держпродспоживслужби, члени правління Асоціації кулінарів України і керівництво Черкаської міської ради.

Учасників заходу прийматиме Черкаська спеціалізована школа І–ІІІ ступенів  №28 ім. Т.Шевченка.

Програма заходу матиме дві панелі. Під час першої, практичної, для учасників Форуму проведуть екскурсію оновленим харчоблоком СШ №28, продемонструють страви з оновленого меню, а шеф-кухарі проведуть майстер-клас із приготування цих страв. Також відбудеться презентація сучасного обладнання для шкільних їдалень.

Друга панель буде дискусійною: учасникам заходу презентують проєкт нового шкільного меню і далі, в режимі діалогу, відбудеться обговорення реформи системи шкільного харчування.

– Черкаси стануть одним із перших обласних центрів, де відбудеться такий загальноміський форум. Він стане логічним продовженням регіонального форуму «Реформа системи шкільного харчування», що відбувся у серпні за участі Першої леді України Олени Зеленської. Сподіваємось, що завдяки Форуму у нашому місті реформа системи шкільного харчування відбудеться своєчасно та з максимальним виконанням вимог, передбачених Національною стратегією розбудови безпечного і здорового освітнього середовища в Новій українській школі, – зазначила заступниця міського голови Марина Гаркава.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x