Жителя Драбівщини обікрав найманий робітник

Жителя Драбівщини обікрав найманий робітник

Найманий робітник викрав у чоловіка банківську картку та зняв з неї понад 9 000 гривень. Крадія відшукали та доставили до відділення поліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Драбівського відділення поліції звернувся 59-річний житель одного із сіл району. Заявник розповів, що невідома особа викрала його банківську картку, з якої зникли кошти в сумі понад 9 000 гривень.

Правоохоронці встановили, що до кримінального правопорушення причетний 36-річний місцевий житель, який підробляє по господарству у потерпілого. Під час спілкування з правоохоронцями чоловік зізнався, що банківську картку викрав з барсетки, яка була в машині потерпілого, а пін-код він чув від останнього неодноразово, тому і зняв з картки гроші, які витратив на розваги.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x