У Черкасах відкрили соціальний коворкінг

У Черкасах відкрили соціальний коворкінг

Безоплатно забронювати собі одне із 20 робочих місць і попрацювати, відвідати освітні та бізнес-події, користуватися надшвидким інтернетом, перепочити в лаунж-зоні. Усе це зможе зробити кожен черкащанин уже з 10 вересня у соціальному коворкінгу в Черкасах. Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОДА.

Соціальний коворкінг відкрили третього вересня голова Черкаської ОДА Олександр Скічко із заступницею міністра цифрової трансформації Валерією Іонан.

–Черкащина діджиталізується. Лише в червні ми з Міністерством цифрової трансформації України та міською владою започаткували проєкт із цифровізації Digital Cherkasy. І вже маємо результати. Один із них – ось цей соціальний коворкінг у Черкасах. Певен, що саме тут починатимуться успішні стартапи, – сказав Скічко.

Як повідомила заступниця міністра цифрової трансформації Валерія Іонан, Черкащина в цьому напрямі – у лідерах. Зокрема, в області впроваджують телемедицину, онлайн карту безбар’єрності та відстежування онлайн руху транспорту в Черкасах, проєкт «Черкаси у смартфоні» тощо.

–Пам’ятаю нещодавній старт проєкту Digital Cherkasy. І згадую, як анонсувалось відкриття соціального коворкінгу. Сьогодні ці плани перейшли з площини майбутнього в реальність. І я дуже рада реалізації проєкту в такі швидкі терміни. Бажаю, щоб локація стала місцем зустрічі цифрових трансформаторів регіону. І щоб Черкащина стала лідером із цифрових трансформацій, – сказала Валерія Іонан.

Ініціаторами створення соціального коворкінгу є проєкт із цифровізації Черкащини Digital Cherkasy за підтримки VISA та Міністерства цифрової трансформації України, обласної та міської влади.

Соціальний коворкінг у Черкасах можна знайти за адресою бульвар Шевченка, 277.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x