Гороскоп кохання від “Нової Доби”

Гороскоп кохання від “Нової Доби”

Овен

У середу Овни зрозуміють, чого хочуть насправді. У представників знаку з’явиться час на саморозвиток й експерименти на любовному фронті. Додайте в особисте життя: пристрасті, спонтанності й романтики. Пам’ятайте, що щире зацікавлення партнером може докорінно змінити ситуацію.

 

 

Телець

Цієї доби життя Тельців не буде розміреним. Зустрічі, відрядження, побутові питання… Але в цій метушні з’явиться багато приємних і цікавих знайомств. Природний шарм представників знаку притягне людей, які щиро ними зацікавляться. Вечір буде наповнений романтикою і приємними переживаннями.

 

 

Близнюки

Близнюки, хотіли великого кохання? Отримайте сповна! Сьогодні вас чекає тонна романтики: несподівана зустріч має всі шанси перерости в серйозні і тривалі стосунки, які закінчаться спільним прізвищем. Головне, не забудьте про особисте життя, з головою занурюючись у роботу.

 

 

Рак

Раки точно скучили за любовними авантюрами. Тож самі напросилися! Цього дня готуйтеся до яскравих сплесків. Будуть вам і емоції через край, і шалені почуття, і прогулянки під місяцем. Всесвіт натякає, що в середу варто мріяти масштабно, адже є всі шанси реалізувати найзаповітніші бажання в особистому житті.

 

 

Лев

Левам зірки шепочуть: «Час відпочити!». Сходіть на вечірку з друзями, відірвіться на дискотеці, фліртуйте, усміхайтеся і… не плануйте нічого серйозного. Стосунки, які можуть зав’язатися в середу будуть нетривалими, тож особливо не розраховуйте на серйозний роман. Однак саме зараз ви маєте шанс знайти друга або подругу на все життя, що теж дуже цінно, правда?

 

 

Діва

Зірки радять Дівам уважно дослухатися до порад коханої людини в усіх сферах, особливо в роботі! Думка обранця(-иці) може стати «свіжим диханням», яке ви давно потребували. Усі задоволені, рішення знайдено і коханій людині приємно, адже її почули й подякували. Подякували ж?

 

 

Терези

Якщо іншим представникам знаку зірки радять відволіктися від роботи, то Близнюкам, навпаки, час зосередитися на незавершених справах. На любовному фронті в середу буде затишшя, тож замість того, щоб валятися на дивані, займіться кар’єрою. Побачите, у вас все легко і швидко вдасться.

 

 

Скорпіон

На самотніх Скорпіонів чекає приємний сюрприз. Однак вам доведеться вийти із зони комфорту, щоб отримати подарунок долі. Гуляйте, ходіть на вечірки, зустрічайтеся з друзями і, головне, усміхайтеся якомога частіше. Щасливі люди притягують хороших людей. А якщо маєте коханого(-ну), то запропонуйте кудись разом з’їздити – це зміцнить стосунки.

 

 

Стрілець

Давно хотіли змінити імідж? Настав час це зробити! Беріть із собою кращу подругу або друга – і бігом оновлювати гардероб. Не бійтеся експериментувати із зовнішністю – нова стрижка, укладка, яскравий манікюр: ці деталі вдосконалять образ. І симпатичний співробітник(-ця), якому ви давно симпатизуєте, тепер точно накине оком.

 

 

Козеріг

Козероги, дорогенькі, налаштовуйтеся на романтичний лад. Ваша кохана людина давно мріє про вечір при свічках чи вечерю в ресторані? Влаштуйте їй сюрприз! Не лінуйтеся радувати обранця(-ицю) навіть у дрібницях. Ароматна кава зранку або подаровані без приводу квіти – обирайте самі!

 

 

Водолій

Водолії, для вас середа – це доба пригод (не обов’язково романтичних). Яскраві емоції подарує: спонтанна поїздка, стрибок із парашутом і навіть банальний похід в улюблений заклад. Пізнавайте незвичайні місця і захоплення, і цей день запам’ятається вам надовго.

 

 

Риби

Риби, ви стали надто прагматичними! Припинили «лазити у вікна до коханих жінок», раптово серед ночі їхати на вечірку до друзів. Хіба не нудно? Згадайте, як ви вмієте відпочивати, і на які авантюри раніше погоджувалися без роздумів. Реалізуйте нарешті всі плани, які відкладали «на потім».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x