Сесія Черкаської міськради ухвалила рішення на користь КП \”ЧЕЛУАШ\”

Сесія Черкаської міськради ухвалила рішення на користь КП \”ЧЕЛУАШ\”

КП \”ЧЕЛУАШ\” пощастило більше, ніж міським «примарам» − Колесу огляду та Льодовому палацу. Нарешті з’явились кошти на придбання нової техніки для комунального підприємства, яке, як мріє міська влада, має скласти гідну конкуренцію приватним фірмам.
Другим питанням, що розглядалось сьогодні на позачерговому 26-ому засіданні другої сесії міської ради стало внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку та корегування бюджету міста Черкаси. Зокрема, спочатку планувалось перезподілити кошти за рахунок резервного фонду та частково з запланованих на придбання Колесу огляду. Але остаточне рішення було трохи іншим. Причому було вирішено поки що не чіпати резервний фонд.

Необхідність бюджетному корегуванні виникла задля придбання для КП \”ЧЕЛАШ\” нової техніки − рециклера, двох тракторів та функціонального навісного обладнання. Таке технічне озброєння є конче необхідним комунальному підприємству, аби воно могло більш ефективно ремонтувати міські дороги.

Власне, 26 депутатів позитивно проголосували за рішення, яке стане доброю підтримкою \”ЧЕЛУАШ\”. Балансування коштів відбулося за рахунок того, що було зменшено видатки на будівництво Льодового палацу (на 2 млн 250 тис. грн), Полігону твердих побутових відходів (3 млн 424 тис. грн), частину коштів було перерозподілено з Колеса огляду. Загалом, на техніку для \”ЧЕЛУАШ\” буде виділено близько 6 млн грн.
Зауважимо, що від будівництва Льодового палацу та встановлення Колеса огляду міська влада не збирається відмовлятись. Однак, як зазначив міський голова Анатолій Бондаренко, поки будуть доведені до толку проектна документація та пройдено відповідні тендерні процедури з цих двох об’єктам, з намірами, на які заплановано по 20 млн грн на кожний, можна й зачекати. А в разі необхідності приймати додаткові рішення з корегування видатків міського бюджету.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x