Виставка саморобних електромобілів відбудеться в Черкасах

Виставка саморобних електромобілів відбудеться в Черкасах

Шостий пробіг саморобних та заводських електромобілів пройде в Черкасах протягом 17-20 вересня. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради.

З різних міст колони електромобілів вирушать до села Сокирне поблизу Черкас, де відбудеться зліт інженерів та водіїв електромобілів. Організовує захід ГО «Клуб Електро-автосам».

Участь у пробігу вже підтвердили члени клубів з Києва, Харкова, Дніпра, Запоріжжя, Білої Церкви. Загалом зліт відвідає близько 30 електромобілів. У попередні роки клуб вже проводив подібні заходи до міст Симферополь (2013р.), Вінниця, Полтава, Новгород-Сіверський, м.Бар (Вінницької обл.).

У межах громадських ініціатив клуб встановив у передмісті у селі Мошни безкоштовну зарядну станцію для всіх типів електромобілів, яка працює вже четвертий рік.

Під час заходу члени клубу продемонструють електромобілі та електровелосипеди жителям та гостям міста. Виставка відбудеться у центрі міста на Соборній площі 18 вересня з 15:00. В експозиції – самостійно виготовлені, переобладнані та заводські електромобілі, різні типи зарядних станцій до них, електровелосипеди.

Контакти організатора: 050-624-77-21, 093-977-94-29 – голова правління Вадим Медвєдєв.

Фото тематичне з мережі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x