У Черкасах покажуть виставу «Жениха викликали, дівчата?»

У Черкасах покажуть виставу «Жениха викликали, дівчата?»

Вистава «Жениха викликали, дівчата?» у Черкасах відбудеться 25 вересня 2021 року, о 19:00 у Черкаській обласній філармонії. Комедія на дві дії.

 

У ролях: Тамара Яценко, народна артистка України, Тетяна Шелига, заслужена артистка України, Євген Паперний, народний артист України, Дмитро Лаленков, заслужений артист України, Олег Коваленко, Сергій Кучера.

Режисер-постановник: Володимир Борисюк

Художник-постановник: Валентина Кузьмичова

Балетмейстер: Ольга Семьошкіна

Продюсер: Олег Шпанчук

 

Дві самотні жінки похилого віку, сестри: одна − колишня актриса, інша − все життя при ній. Лагодять зламані крани, згадують минуле, живуть у дуже просторій квартирі, де колись був гомінкий театральне гуртожиток. Одні … І раптом старшій (актрисі) приходить на розум геніальне рішення − видати молодшу заміж. І в рівномірному, зі схожими тихими днями житті щось починає відбуватися. Нареченого замовляють у шлюбному агентстві, але спочатку приходить зовсім не жених, а потім − відразу два наречені … Однак ініціативу перехоплює інший претендент із явно заплямованою біографією. Але всіх їх випереджає слюсар-сантехнік, якого дами приймають за справжнього жениха. У результаті − закохані все! І весь процес з’ясування відносин супроводжується дотепними діалогами і комічними ситуаціями. Виявляється, тільки зроби крок, і все буде можливо: мрії, які здаються нереальними, на самій-то справі цілком реальні. У цьому спектаклі в повітрі завжди витає можливість. Здавалося б, простягни руку − і схопиш мрію за хвіст, стягнула з небес на землю − ось тобі й реальність. І не так уже й багато для цього треба. Кульмінація вистави − в прийдешнє щастя повірили вже всі: і глядачі, і навіть самі актори. Здавалося, ще трохи − і все владнається в цьому недолугому житті … Але …

Тривалість вистави з антрактом − 2 години 30 хв.

 

Квитки – в усіх касах міста та на сайті https://cherkasy.karabas.com/ua/zheniha-viklikali-divchata-36

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x