Геннадій Бобов допоміг дитячому садку Городища

Геннадій Бобов допоміг дитячому садку Городища

Діти – це найпрекрасніші дарунки життя. Вони уособлюють радість, безтурботність, чистоту. Вони приносять в наше життя щастя, незабутні та яскраві моменти. Діти постійно заряджають своєю енергією, не дають вихователям сумувати, надихають на подальший розвиток та самовдосконалення.

Однією згуртованою сім’єю однодумців є колектив дошкільної установи «Веселка» міста Городища, яка відчинила свої двері для малечі в 1980 році. Це типова сучасна двоповерхова будівля зі світлими великими кімнатами, відокремленими спальними кімнатами, музичною і фізичною залою, харчоблоком, методичним та медичним кабінетами.
На сьогоднішній день у дитячому садочку створені всі умови для навчання та виховання найменших громадян України. Дошкільний заклад відвідують 94 вихованці. Щоранку дітлахи радо поспішають до своєї другої домівки, де на них протягом дня чекають цікаві справи, улюблені вихователі та помічники вихователів. Із ними вони можуть поділитися своїми думками, переживаннями, враженнями і, звичайно ж, таємницями.

Творчі працівники нашого закладу приділяють велику увагу і спрямовують зусилля педагогічного колективу на реалізацію сучасного особистісно-орієнтованого підходу до дітей, який передбачає формування в дитини здібностей і бажання усвідомлювати себе як особистість. Розкривають у кожній дитині потенційні можливості та творчі здібності.
Саме такими небайдужими до своєї праці є вихователі: Оксана Григорчук, Ірина Мірошник, Алла Богач, Валентина Голубєва, Оксана Співак, музичний керівник та інструктор із фізичної культури Вікторія Савченко, практичний психолог Антоніна Царенко, які розвивають інтерес малюків до пізнання, активності, допитливості, відкритості, до взаємодії і спілкування з оточуючим світом, готовності до експериментування, насичують приємними моментами щоденне перебування дошкільнят у нашій установі.

Справжній вихователь не перестає здобувати нові знання все життя. Так, вихователь-методист Оксана Григорчук надає практичну допомогу вихователям в організації роботи з дітьми, а батьки можуть проконсультуватися з приводу розвитку дитини, отримати відповіді на питання про педагогічний процес у дитячому садку. Вона розуміє і правильно оцінює сили та можливості кожного педагога, знає, що важливо для нього в житті, до чого він прагне, щоб задовольнити потребу кожного педагога в повазі, визнанні й самореалізації.
Уже не один рік педагоги закладу працюють над формуванням здорового способу життя дошкільників, застосовуючи ефективні освітні технології.

Частими гостями та учасниками на фізкультурних та музичних святах є батьки наших вихованців. Доброю традицією вже стали такі заходи, як: «Тато, мама, я – спортивна сім’я», «Мами і тата та їх маленькі козачата», «Сюрпризи осені», «Зимонька-зима» та інші.
Зараз стало актуально спрямовувати свою діяльність на національно-патріотичне виховання дошкільників. Вихователі і вихованці нашої установи є активними учасниками багатьох заходів, які проводяться в районі, і стають переможцями. Про це свідчать відзнаки, які отримує заклад, і методичні посібники «Цілющі скарбниці рідного краю» та «Мелодія дитячої душі», визнані лауреатом 21 обласної виставки «Освіта Черкащини» й занесені до каталогу перспективного педагогічного досвіду.

Багато ідей та планів попереду. Ми хочемо задовольнити всі потреби малят в їхньому вільному розвитку. Є велике бажання проводити креативні, інноваційні, захопливі заходи, запроваджувати новітні форми й методи роботи для допитливих, непосидючих, таких своєрідних дітлахів.
Наразі досягти цього в повному обсязі неможливо без індивідуальної комп’ютерної та мультимедійної техніки. Тому ми звернулися до народного депутата України Геннадія Борисовича Бобова з проханням посприяти в отриманні сучасного мультимедійного проектора і проекційного екрану. Наше прохання не було залишене поза увагою і ми отримали сучасну мультимедійну техніку. Це дасть змогу зробити освітній процес більш цікавим та насиченим, підвищить рівень проведення віртуальних мандрівок, подорожей, з’являться можливості розширити й урізноманітнити дозвілля дітей під час ігрової діяльності. Вихователі матимуть змогу якісно готувати ігри-заняття, сценарії свят, розваг, надавати методичні рекомендації щодо роботи.

Хочемо сказати, що це не перша допомога від народного депутата. Дитячий садок уже отримував у подарунок від Геннадія Борисовича сучасний ноутбук.
Наш край багатий на добрих і хороших людей, сподвижників, які готові прийти на допомогу заради розвитку освіти, блага дітей. Дошкілля Городища вдячне народному депутату за те, що жодна установа міста не залишена поза увагою.
Шановний Геннадію Борисовичу, ми щиро вдячні Вам за те, що Ви пройняті турботою про долю й виховання наших малюків. Завдяки Вам оновлюється матеріально-технічна база дошкільного навчального закладу, що дає змогу повноцінного розвитку наших дітей. Бажаємо Вам здоров’я, успіхів у реалізації запитів виборців. Дякуємо Вам за небайдуже ставлення до дитячих потреб і сподіваємось на подальшу підтримку!

Божок Лариса Михайлівна, завідувач Городищенського ДНЗ №3 «Веселка»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x