Найкрасивішу студентку визначили у ЧНУ

Найкрасивішу студентку визначили у ЧНУ

15 березня у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького вже традиційно відбувся конкурс краси «Міс ЧНУ-2017». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ЧНУ ім. Богдана Хмельницького.

11 студенток з навчально-наукових підрозділів вишу демонстрували свою чарівність, фігуру, інтелект та вміння граціозно рухатися на сцені. Найбільше конкурсантки вразили глядачів своїми талантами: виконанням пісень українських та закордонних співаків, східними, патріотичними бальними танцями, танцем тіней, декламуванням лірики та кулінарним хистом.
Найкрасивішу студентку визначили у ЧНУ
Ректор Черкаського національного Олександр Черевко побажав успіху всім красуням та запевнив їх, що університетська родина впевнена в зовнішній і внутрішній красі, грації та інтелекті кожної учасниці. «Сміливо виходьте на цю сцену!» — закликав Олександр Володимирович. Навівши слова філософа Фрідріха Ніцше «Краса — це обіцянка щастя», він додав: «Нині час індивідуалізму. Треба сміливо йти у життя, сміливо себе презентувати й досягати вершин». Ректор наголосив, що в цей складний для України час кожен має пам\’ятати, хто він і звідки, бути патріотом своєї країни, займатися саморозвитком, піклуватися про ближніх і про себе: «Краса — це одна з міцних цеглинок нашої перемоги».

Також привітав конкурсанток голова профкому Анатолій Стеценко, який пообіцяв їм сюрприз від організації.

Переможницею конкурсу стала студентка ННІ фізики, математики та комп\’ютерно-інформаційних систем Віра Свіргун. Корону «Міс ЧНУ-2017» вручила Вірі Тетяна Ніколенко, торішня переможниця.

«Першою віце-Міс ЧНУ-2017» стала Дарина Вагін, студентка ННІ природничих наук. Вікторія Мамченко з ННІ економіки і права та Валерія Кучеренко з ННІ педагогічної освіти соціальної роботи і мистецтва розділили звання «Друга віце-Міс ЧНУ-2017».

Симпатію глядачів завоювала студентка ННІ педагогічної освіти соціальної роботи і мистецтва Аріна Медяник. Журі присвоїло їй звання «Міс Талант».

Анастасія Кабаняча з ННІ економіки і права — «Міс Грація». Ліана Алека з ННІ економіки і права — «Міс Усмішка». Богдана Литвиненко з ННІ української філології та соціальних комунікацій — «Міс Артистичність». Анна Серьоженкова з ННІ української філології та соціальних комунікацій — «Міс Ніжність». Альбіна Городнічук з ННІ економіки і права — «Міс Кмітливість». Тетяна Федченко з ННІ іноземних мов — «Міс Вишуканість».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x