Цієї суботи в Умані відбудеться «Гонта фест»

Цієї суботи в Умані відбудеться «Гонта фест»

18 вересня в Умані відбудеться масштабний фестиваль – «Гонта фест». На головній сцені прозвучать імена нових українських зірок, повідомляють організатори.

 

Обиратиме переможця зіркове журі – Ніна Матвієнко, Олег Скрипка, представник генерального партнера ЖК «Греків ліс» Анна Заславська. Хедлайнер фестивалю – Арсен Мірзоян.

Організатори відповіли на найпопулярніші запитання від глядачів.

 

 

  1. Чому з афіші зникла локація «Центральна площа»?

Ми несемо відповідальність як за учасників, так і глядачів. Коли дізнались про можливе посилення карантину в Україні – підстрахувались. Розглядали різні локації для проведення фесту, і навіть можливість онлайн-заходу.

Нам пощастило. Україна поки в зеленій зоні. Тому локація незмінна – Центральна площа.

 

  1. Шириться інформація про зміну ведучого.

Відкривати нових зірок можуть лише зірки. У нас зіркове журі і ведучий. Це шоумен Юрій Горбунов.

 

  1. Чому не було відбору цього року?

«Гонта фест» мав відбутись ще у 2020 році. Через Covid-19 ми його перенесли. Фіналісти так і залишились без виступу. У 2021 ми покажемо фіналістів відбору минулого року.

А якщо ви теж бажаєте виступити на сцені «Гонта фесту» − слідкуйте за новинами на офіційних сторінках. Скоро буде інформація про новий відбір.

 

  1. Хто вони – фіналісти?

На сторінках «Гонта Фесту» в соцмережах уже оприлюднені списки. Ми провели жеребкування і визначили, хто за ким виступає.

 

 

  1. Чому саме «Гонта фест»?

Оранізатори – тріо «Гонта». Громадська організація, яка допомагає у проведенні фестивалю – «Гонта центр». Та і як ще назвати український фестиваль, народжений в Умані?

 

  1. Що значить логотип у формі зірки?

Створюючи лого, орієнтувались на зображення Алатиру. Це стародавній український оберіг. Ми поєднали в ньому традицію, сучасність і інтелектуальне звучання.

Ще одне значення – ми відкриваємо нових зірок. Насолоджуємось українським. Популяризуємо українське. Створюємо українське.

 

Нагадаємо, фестиваль «Гонта фест» відбудеться 18 вересня на Центральній площі м. Умань. Офіційне відкриття – о 16:30. Вхід на фестиваль – безкоштовний. Організатори закликають дотримуватись карантинних обмежень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x