Черкащани організували мережу нелегальних гральних закладів

Черкащани організували мережу нелегальних гральних закладів

Працівники Служби безпеки України припинили діяльність мережі підпільних гральних закладів. Підпільний бізнес організували жителі Черкас і Одеси, один із них – експравоохоронець. Про це інформує пресслужба УСБУ в Черкаській області.

За даними слідства, ігрові зали в обох регіонах функціонували із квітня-травня як зачинені кафе й робочі приміщення. Потрапити в заклади можна було лише постійним клієнтам або за рекомендацією і попередньою домовленістю.

Персоналу проводили систематичні інструктажі, як поводитися у випадку неочікуваних обшуків. У кожному із приміщень здійснювався постійний зовнішній і внутрішній відеонагляд.

За попередніми оцінками, щомісячний тіньовий обіг правопорушників становив понад півтора мільйона гривень. Нині фахівці з’ясовують чи власники закладів спрямовували частину прибутку країні-агресору.

Під час слідства провели низку обшуків за місцем проживання зловмисників і адресами підпільних гральних залів. У результаті правоохоронці вилучили: 48 одиниць комп’ютерів, записи бухгалтерії та списки постійних клієнтів, кошти (добовий дохід у сумі понад 50 тис. грн).

У межах кримінального провадження за ч. 1 ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України тривають слідчі дії для встановлення та притягнення до відповідальності всіх осіб, які причетні до злочину.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x