Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Овни проведуть цей день легко. Ймовірність життєвих драм негараздів і неприємних сюрпризів – малоймовірна. Це вдалий момент для вас, аби зізнатися у своїх почуттях, обговорити сімейні питання або окреслити шляхи щодо самовдосконалення. Вечір варто провести в компанії близьких друзів. Ваш пріоритет – галасливі вечірки, поїздки в мальовничі місця, заміські пікніки або зустрічі на дачі.

 

 

Телець

Якщо вірити зіркам, Тельці стануть одними з найщасливіших людей у п’ятницю. Позитивні зміни стосуватимуться здебільшого фінансової сфери представників цього знаку. Отримати «кругленьку» суму їм допоможуть твердість переконань, цілеспрямованість і харизма. Сьогодні небесна канцелярія посилить шосте чуття Тельців, що допоможе їм швидше ухвалювати рішення.

 

 

Близнюки

П’ятниця для Близнюків стане найбільш позитивним і спокійним днем цього тижня. Ви будете занурені в сімейну ідилію та й на роботі все відбуватиметься якомога добре. Астрологи радять представникам знаку вдосталь насолодитися білою смугою і запастися приємними спогадами. До тих Близнюків, які вміють дякувати за те, що у них є, небеса будуть прихильні.

 

 

Рак

Сьогодні ви станете центром Всесвіту. Упродовж доби вам посміхатиметься фортуна в любові, роботі та бізнесі. У другій половині дня у представників знаку з’явиться прилив натхнення і авантюризму. Ваша енергія – це шлях до величезних можливостей. Ракам буде під силу те, що раніше здавалося нереальним. Відгукуйтеся на будь-яку активність і тоді ви зможете отримати нові пропозиції.

 

 

Лев

Зірки обіцяють важливий, яскравий і цікавий період, але не варто покладатися лише на логіку і критичне мислення. Інтуїція стане потужнішою, і це допоможе обійти життєві випробування та стати щасливішими. Астрологи рекомендують контролювати витрати, бо це зумовить появу проблем в інших сферах. Світила поліпшать вашу пам’ять, тож Леви можуть виокремити час для самоосвіти.

 

 

Діва

Завершення робочого тижня для Дів – не для перемог і поразок, а для задоволення. Зірки вважають, що зараз вам необхідно радіти життю та зарядитися позитивною енергією, аби рухатися вперед. Астрологи радять Дівам більше відпочивати, розважатися, але водночас не забувати про важливі обов’язки вдома і на роботі. Після робочого дня купіть смаколиків та перегляньте комедію з коханою людиною.

 

 

Терези

Для Терезів сьогодні настане дуже вдалий і щасливий період. Вас чекає успіх у всіх сферах, а особливо – в особистому житті. У представників знаку з’являться унікальні можливості і шанси. А після 17 вересня ви зможете впевнено розпочати нові проєкти і справи. У самотніх Терезів на вихідних відбудеться доленосне знайомство.

 

 

Скорпіон

День почнеться з позитивної ноти, але не втрачайте пильність і уважніше ставтеся до подій, що відбуваються протягом доби.  Налаштуйтеся на успіх і позбудьтеся думок про негаразди. Скорпіони зможуть залучити у своє життя приємні зміни, але для цього потрібно кожен ранок  починати з улюбленого заняття і смачного сніданку. Це допоможе вам налаштуватися на оптимістичну хвилю.

 

 

Стрілець

У п’ятницю зірки перебуватимуть на боці цих зодіакальних представників. Стрільці будуть оптимістично налаштовані, що дозволить їм досягти успіхів у різних сферах життєдіяльності. Зірки радять приділити увагу коханій людині тим, хто перебуває у стосунках. Самотнім Стрільцям варто вбратися в одяг червоного кольору – це притягуватиме представників протилежної статі як магнітом.

 

 

Козеріг

Козерогів буде важко впізнати цього дня, адже їх переповнюватиме натхнення, енергія та безліч крутих перспективних ідей. Ви з головою поринете в роботу, саморозвиток та навчання і ніщо не зможе вас відволікти. Якщо давно мрієте про підвищення – неодмінно отримаєте своє. Багато хто наважиться взагалі кардинально змінити роботу і це рішення подарує нові прогресивні можливості.

 

 

Водолій

Сьогодні вас тішать події та зміни, що відбуватимуться в професійній сфері. І це не дивно, адже представникам знаку все вдаватиметься. Сьогодні Водолії перебуватимуть у чудовій фізичній та інтелектуальній формі. Ви ефективно подолаєте низку незначних труднощів і будете готові до більш серйозних випробувань. Увечері зірки радять розслабитися під час перегляду хорошого фільму.

 

 

Риби

На Риб чекає щасливий період, який буде сповнений несподіваних приємних подій та вдалих збігів обставин. З’явиться багато нових знайомих, які дещо змінять ваше життя. Ви звикли бути душею компанії, завжди перебувати в центрі уваги, тож п’ятниця обіцяє представникам знаку безліч перспектив та вигідних пропозицій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x