Триває ремонт обходу Тального

Триває ремонт обходу Тального

В області продовжують відновлювати обхід міста Тальне на автодорозі Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань. Капітальний ремонт ділянки протяжністю 10 км проводитиметься від закінчення села Соколівочка і до колишнього аеродрому поблизу міста Тальне, інформують в САД області.

 

Наразі влаштовують останній верхній шару асфальтобетонного покриття, влаштовують прикромочні бетонні водопропускні лотки для відведення води з проїзної частини, планують укоси та укріплюють узбіччя, розпочалися роботи із влаштування освітлення.

У межах капітального ремонту влаштують новий конструктив дорожнього одягу, який складатиметься з наступних шарів: основа зі щебенево-піщаної суміші обробленої цементом, вирівнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону та фінішний верхній шар зі щебенево-мастикового асфальтобетону.

 

У Службі додають, що автодорога державного значення Н-16 – маршрут, що проходить через всю область зі сходу на захід, з’єднує лівобережну частину Черкащини із західною частиною, з містом Умань. Починається від міста Золотоноша, і проходить через міста Черкаси, Сміла, Шпола, Звенигородка, Тальне та Умань. Є найдовшою автодорогою Черкащини, протяжність Н-16 становить 208,1 км.

Торік у межах програми Президента України «Велике будівництво» на автодорозі державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань загалом було відновлено дорожнє покриття на 67,2 км.

 

Це – одна з 12 ділянок, які нині ремонтуємо на автодорозі Н-16 у всіх районах Черкаської області у межах програми Президента України «Велике будівництво». Загалом цьогоріч плануємо відновити 127,7 км цієї автодороги.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x