Черкаська велосипедистка виборола золоту нагороду на чемпіонаті України

Черкаська велосипедистка виборола золоту нагороду на чемпіонаті України

Змагання з велоспорту відбулися в Первомайську 9-12 вересня. Черкащанка Ганна Позднякова виборола золоту нагороду на Чемпіонаті України в гонці критеріум з класифікацією на останньому фініші. Про це інформує департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Протягом трьох днів на Миколаївщині також провели відкритий Чемпіонат України в змішаний командній гонці та Всеукраїнські змагання серед молоді. У спортивному заході взяли участь 11 вихованців відділення велосипедного спорту Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №2 Черкаської міської ради.

Так, у гонці критеріум з класифікацією на останньому фініші серед молодших дівчат на дистанції 19,8 км Ганна Позднякова виборола золоту медаль, а Софія Запорожець стала сьомою.

У змішаній командній гонці на дистанції 10 км команда у складі Данила Козоріза, Ярослава Кліменока, Богдан Ліщенка, Ганни Позднякової, Каріни Левченко та Іванни Трипутень посіла сьоме місце.

На п’ятій сходинці серед молодших юнаків та дівчат опинилась команда у складі Дмитра Капітана, В’ячеслава Коноплянка, Софії Запорожець, Каріни Ліщенко та Юлії Тичковської.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x