Черкаські парки прибиратимуть повітродувками

Черкаські парки прибиратимуть повітродувками

Два сучасні мотопристрої, які замінять мітли та граблі, у КП «Дирекція парків» придбали для парків «Сосновий бір» та «Перемога». Техніка відмінно прибирає опале листя з газонів та доріжок. На це витратили 20 тисяч гривень. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби КП «Дирекція парків».

За допомогою ранцевих повітродувних пристроїв прибирати значно ефективніше, а головне – якісніше. Майстер дільниці № 1 комунального підприємства Юрій Бегейма розповідає, що використання пластикових мітел досить затратне: у середньому для одного прибиральника кожні два тижні доводилося купувати нову мітлу.

– У нас 40 гектарів території парку «Сосновий бір», утримувати її дуже складно, – додає він. – Тож нова техніка стає у нагоді. Щоправда, для її експлуатації доведеться переглянути кадровий склад, бо для жінок цей пристрій заважкий.

На підприємстві планують робити і надалі усе можливе, аби утримувати території парків по-сучасному. А у найбільшому парку міста сподіваються «розжитися» ще на кілька таких повітродувок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x