Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Сьогодні на Овнів очікує велика кількість зустрічей і перемовин, які можуть стати зародженням вигідної угоди, – можливо, з’явиться додатковий дохід. Представники знаку будуть активними, сповненими сил та амбіцій не лише протягом дня, а й упродовж тижня. Аби уникнути помилок, варто прислухатися до порад професіоналів і досвідчених наставників.

 

 

Телець

Тельцям день подарує нові можливості. Ймовірно, ланцюжок подій змусить по-новому поглянути на себе. Понеділок буде вдалим у фінансовому плані: можна очікувати премію або підвищення зарплатні. У когось можуть з’явитися думки про дітей, а в інших попереду лише початок романтичних стосунків.

 

 

Близнюки

Початок тижня буде насичений подіями. Те, що на перший погляд здається випадковістю або збігом, може стати початком неймовірних пригод. Ближче до кінця дня захочеться зробити безліч спонтанних покупок, тому варто заздалегідь написати шопінг-лист: він допоможе уникнути зайвих витрат.

 

 

Рак

У понеділок Раки відчують себе особливо привабливими, і не без підстав: впевненість у собі, чарівність і шарм зашкалюватимуть. Деяким на цій хвилі захочеться оновити гардероб, змінити стрижку або інтер’єр у помешканні. Ініціатива в особистих стосунках і робочих відносинах зміцнить зв’язок.

 

 

Лев

День обіцяє бути легким, повітряним, наповненим творчістю і романтикою. Більшість Левів будуть сповнені ідей і планів; це чудовий час, щоб замислитися про майбутнє. Головне – зберегти баланс натхнення і практичності: є ризик полетіти у мріях до паралельної реальності.

 

 

Діва

У представників цього знаку настане період сповнений яскравих та щирих почуттів – підвищена емоційність матиме позитивний характер. Однодумців шукайте серед Козерогів, які підтримають ваші ідеї. Єдина сфера, яка вам сьогодні не до смаку – робота. Стосункам варто приділити більше уваги – додайте трохи романтики, щоб нагадати партнеру про свої почуття.

 

 

Терези

Сьогодні більшість Терезів перебуватимуть на верхівці популярності у колег і друзів – варто скористатися моментом і організувати командну роботу. Важливо не забувати про відпочинок, інакше справи можуть поглинути з головою. Можливо, комусь із представників знаку снитимуться віщі сни, а інтуїція активізується навіть у скептиків.

 

 

Скорпіон

У понеділок Скорпіони будуть занурені у романтичні стосунки: це вдалий день, щоб налагодити особисте життя. Сконцентруватися на чомусь іншому буде непросто, але доведеться – щоб не уславитися інтровертом і ледарем. Це доба рефлексії, довгих роздумів і планування, але не повної свободи дій і ухвалення рішень.

 

 

Стрілець

Початок доби буде схожий на затишшя перед бурею, тому треба встигнути насолодитися тихим та спокійним ранком, а також присвятити час собі. Друга половина понеділка, навпаки, обіцяє бути дуже активною: телефон розриватиметься від дзвінків, друзі захочуть терміново зустрітися, а на роботі з’являться невідкладні справи, які, швидше за все, зажадають присутності в офісі.

 

 

Козеріг

Цього дня Козерогам захочеться тепла і затишку. Плед, книжка і горнятко гарячого шоколаду стануть межею мрій. Бажання проводити час з коханою людиною за переглядом комедійних мелодрам триватиме аж до п’ятниці. Чудовий відпочинок і нові враження додадуть сил і надихнуть для втілення нових ідей.

 

 

Водолій

Сьогодні у багатьох Водоліїв з’явиться інтерес до творчості і мистецтва, а можливо, і нове хобі, яке допоможе впоратися з хвилею апатії і рефлексією. Ймовірні несподівані зміни в житті, які в результаті виявляться приємними. Вечір, швидше за все, буде емоційно насиченим; варто захистити себе від зайвих стресів і переживань.

 

 

Риби

Перша половина дня зажадає від Риб терпіння – компроміс і вміння домовлятися допоможуть уникнути сварок і конфліктів. У рішенні фінансових питань варто довіритися інтуїції. Якщо не плутати рішучість з упертістю, то можна досягти гарних результатів і в роботі, і в особистому житті, яке згодом вируватиме від пристрастей.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x