Проект Центру гендерної освіти УДПУ визнаний найкращим на Черкащині

Проект Центру гендерної освіти УДПУ визнаний найкращим на Черкащині

Проект Центру гендерної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини(створений на факультеті соціальної та психологічної освіти) як переможець конкурсу, організованого управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації, включено до календарного плану управління для подальшого фінансування. «Нова Доба» дізналася в прес-службі УДПУ.

Нагадаємо, що проект «Гендерна культура молоді» ініціативної групи Центру гендерної освіти УДПУ переміг у конкурсі проектних пропозицій громадських організацій та ініціативних груп, підсумки якого стали відомі на початку 2017 року. Проект захищала координатор Центру гендерної освіти Алла Войтовська (керівник проекту – кандидат педагогічних наук, доцент Оксана Кравченко). Пропозиції оцінювалися за такими критеріями: відповідність пріоритетним соціальним проблемам і актуальність, ефективність і залучення додаткових позабюджетних коштів, собівартість і подальша реалізація без додаткового державного фінансування, реалістичність, можливість реалізації у районах області.

Проект Центру гендерної освіти УДПУ визнаний найкращим на Черкащині

Проект Центру гендерної освіти УДПУ набрав найбільшу кількість балів і визнаний найкращим відповідно до пріоритетного напрямку. Його разом із майже 30 молодіжними проектами реалізовуватимуть на Черкащині у 2017 році.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x