За фактом вбивства черкащанина поліція відкрила кримінальне провадження

За фактом вбивства черкащанина поліція відкрила кримінальне провадження

Стрілянина сталася біля однієї з черкаських кав’ярень посеред міста 22 вересня. Унаслідок чого поранений бізнесмен Михайло Козлов помер. Правоохоронці за цим фактом ввели оперативний план. Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Черкаській області.

До Черкаського районного управління поліції надійшло повідомлення про стрілянину на вулиці Байди Вишнкевецького. Невідомий чоловік здійснив постріли з невстановленої автоматичної зброї та поранив іншого чоловіка. Після цього зловмисник зник з місця події на автомобілі Skoda у невідомому напрямку.

З метою затримання правопорушника на території міста Черкаси та області введено в дію оперативний план “Сирена”. Місцезнаходження зловмисника встановлюється.

Пораненого чоловіка доставили в Третю міську лікарню, де від отриманих травм він помер. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Слідство триває.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x