Черкаських комунальників привітали з професійним святом

Черкаських комунальників привітали з професійним святом

Їхнє найважливіше завдання – аби оселі містян були зі світлом, теплом та водою, а вулиці – чистими, впорядкованими та затишними. Щодня над цим працюють сотні комунальників. Кожну третю неділю березня в Україні відзначають День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення (його встановили згідно з Указом Президента України від 15 лютого 1994 року). Із цієї нагоди напередодні в обласній філармонії відбулися урочисті збори, про це йдеться на сайті міської ради.

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко подякував усім представникам цієї сфери за їхню працю та відзначив кращих із кращих подяками й грамотами виконавчого комітету.

«Ваша справа – дуже потрібна й така, яку бачить кожен. Ви і вдень, і вночі забезпечуєте життєдіяльність обласного центру. Докладаєте всіх можливих зусиль для того, аби наше місто ставало дедалі кращим, – сказав він. – Впорядковуєте вулиці та двори, озеленюєте їх, ремонтуєте дороги. Завдяки кожному з вас у наших домівках завжди є світло, тепло й вода. – У день професійного свята бажаю вам міцного здоров’я, родинного щастя та нових трудових здобутків».

Анатолій Бондаренко зауважив, що відродження комунального господарства в Черкасах – нині один із пріоритетних напрямків роботи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x