Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Сьогодні зірки підштовхують Овнів до чергової мініреволюції — наприклад, до домашніх оновлень або зміні акцентів у стосунках. Не час займатися рутиною і “грати” за шаблоном. Добре освоїти новий господарський або кулінарний прийом.

 

 

Телець

У Тельців старт доби буде дуже активним, але в позитивному значенні цього слова. Вам вдасться впоратись з майже усім запланованим, але для цього варто менше зважати на дрібний негатив, а також більше думати про себе. Трішки турботи про власне “я” не завадить.

 

 

Близнюки

Близнюки сьогодні спробують підкорити вершини, які потребують більше зусиль, аніж докладено на цей момент. Не варто стрибати від завдання до завдання, від однієї думки і до іншої. Це лише розпорошує ваші сили і зовсім не дозволяє наблизитись до бажаного результату.

 

 

Рак

У Раків четвер буде значно легшим, аніж здається. Головне сьогодні не падати духом та не заганяти себе списком з сотні справ. Спробуйте спланувати день так, щоб мати час і для виконання важливих завдань і для відпочинку. Це дозволить набратись натхнення.

 

 

Лев

Леви у четвер відчують несподіваний прилив сил, тому важливо правильно ним скористатись. Це зовсім не означає, що потрібно знайти собі мільйон вигаданих завдань. Краще доцільно розподілити енергію на цілі, які готові себе виправдати найближчим часом.

 

 

Діва

На вас очікує легкий та позитивний четвер, адже більшість справ вдаватимуться без зусиль. Вам не дадуть нудьгувати новини, а також колеги, попутники, друзі. Настав період, коли самореалізація опиниться на першому місці серед інших пріоритетів. Увечері важливо знайти час і для себе й близьких.

 

 

Терези

Цього дня Терези зможуть сповна насолодитися відпочинком. Ви протягом попередніх днів настільки багато працювали, що сьогодні просто не маєте морального права навіть думати про роботу. Влаштуйте собі добу релаксу.

 

 

Скорпіон

Вам слід нарешті потурбуватися про особисте життя. Ви настільки занурені в роботу, що просто не підпускаєте до себе нікого, хто міг би оселитися у вашому серці. І це не надто добре. Не забувайте про те, що кохання окриляє та надихає на нові звершення.

 

 

Стрілець

Сьогодні ваш життєвий потенціал буде на досить високому рівні. Не виняток, що початок дня потребуватиме ухвалення важливих рішень в особистому житті. Покладайтеся тільки на себе – порада або допомога друзів призведуть до помилок чи ускладнять ситуацію.

 

 

Козеріг

Сьогодні доля підкаже Козерогам, як діяти в незвичній ситуації за відсутності інструкцій і шаблонів. Завдяки осяянню або знахідці, вам стане простіше зорієнтуватися в нетривіальних умовах. Ви отримаєте сімейну або дружню підтримку, освоїте якісь нові знання чи вміння.

 

 

Водолій

Водолії цієї доби отримають шанс покращити своє життя, але далеко не всі зможуть його побачити. Не забувайте, що кожного дня є стільки можливостей змінити своє майбутнє, що смішно покладатись лише на долю. Усе у ваших руках.

 

 

Риби

Рибам зараз необхідно набратись сміливості та енергії, щоб нарешті почати рухатись до цілей. Якщо ви відкладали якусь справу, то цей день настав. Пора припинити шукати причини, аби відмовлятись від своїх мрій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x