Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

На Овнів чекає знайомство, що збільшить температуру вашого емоційного стану на кілька градусів. Тільки не злякайте обранця завищеними вимогами. У сімейних справах відбудуться тільки позитивні моменти. Жодні конфлікти й непорозуміння у стосунках не виникатимуть цього дня. Це вдалий період, аби дати прихисток новому члену родини – завести домашнього вихованця. Найкраще взяти під опіку тварину з притулку або з вулиці.

 

 

Телець

Зорі рекомендують спілкуватися лише з тими людьми, з якими ваші інтереси і погляди на життя повністю збігаються. Адже від цього залежатиме не тільки кар’єра й особисте життя, але й фінансове становище. На щастя, у п’ятницю таких людей зустрінете чимало. Це допоможе знайти нові методи для досягнення цілей. Тельцям слід бути ближчими до родичів, присвятіть їм максимум часу й уваги.

 

 

Близнюки

Вам потрібно скласти план і не відходити від нього, якби не хотілося імпровізації. Тільки тотальний контроль дозволить тримати справи в порядку і на роботі, і вдома. На вас чекає прибуток і важливі знайомства. Завершення тижня стане для Близнюків стане періодом змін, на щастя, здебільшого приємних. Фінансовий стан дасть змогу подорожувати, причому доволі витратно – як раніше й не дозволяли собі.

 

 

Рак

Гороскоп на 24 вересня обіцяє Ракам не просто стабільність, а успіх у фінансових справах. Гроші надходитимуть буквально звідусіль, а ще ви матимете додаткові джерела доходів. Упевненість і завзятість допоможуть Ракам досягти мети. У професійній сфері – суцільні успіхи, що дозволить не тільки вдало виконати нові, але й завершити тривалі проєкти.

 

 

Лев

Левів інтуїція майже ніколи не підводить, і в п’ятницю теж варто довіритися своєму внутрішньому голосу. А ось поради інших пропускайте повз вуха. Зараз не час дослухатися до громадської думки. Сплеск почуттів надихне вас на рішучі вчинки. Сьогодні представникам знаку Всесвіт посміхнеться значним збільшенням статків. Ваші минулі робочі досягнення окупляться в трикратному розмірі.

 

 

Діва

Астрологи пророкують Дівам у п’ятницю не життя, а справжню казку. Усі мрії здійсняться та ще й із відсотками. Головне – навчіться дякувати долі за друзів і близьких, адже без їхньої допомоги довелося б сутужно. Особливо під час вирішення складних завдань і фінансових проблем. День буде щедрим на зустрічі, ділові знайомства й наради.

 

 

Терези

Терезам варто зосередитися на роботі й інтелектуальному розвитку. У будь-якій справі важлива поступовість і систематичність. Якщо все зробити правильно, ви отримаєте реальну можливість здійснити кар’єрний прорив і підвищити кваліфікацію. Аби надмірне захоплення роботою не вплинуло на взаємини з близькими, знайдіть час для спільного відпочинку й розваг.

 

 

Скорпіон

Гороскоп на 24 вересня обіцяє творче піднесення, але перш ніж втілювати грандіозні плани, складіть чіткий план дій. Зараз можна не боятися експериментувати й ризикувати. Нове джерело фінансування позитивно вплине на сімейний бюджет, а також на спілкування з рідними. Скористайтеся цим, аби зміцнити зв’язки. Присвятіть вільний час друзям і частіше вибирайтеся куди-небудь усією компанією – це зарядить вас позитивними емоціями.

 

 

Стрілець

Сьогодні Стрільцям зорі обіцяють яскраві зміни, але до них варто поставитися без сумнівів і жалю. Цей день по-своєму доленосний: потрібно вчитися, братися за все нове і демонструвати таланти на повну силу. Творчі Стрільці знайдуть для себе цікаве хобі, що займе весь вільний від роботи час. Із фінансами треба бути обережним, адже їхня кількість обмежена, а ваші бажання – ні.

 

 

Козеріг

Астрологи прогнозують Козерогам неймовірний творчий підйом, енергію і, головне, бажання все змінити на краще. Усе вдасться, якщо не забувати про обачність і бути впевненішими в собі. Застосовуйте на практиці свій багатий досвід і знання. Це дозволить значно поліпшити професійне становище, а також знайти внутрішню рівновагу. Ситуація з грошима налагодиться. Якщо Козероги витрачатимуть сили та енергію раціонально, то втілять чимало планів.

 

 

Водолій

Водоліям пророкують раптові, але приємні зміни в особистому й робочому житті. Щоправда, лише завдяки реалізації власних планів і бажань можна опинитися на вершині успіху. Не бійтеся бути сміливими, рішучими і виявляти ініціативу в усіх напрямах. Настав час модно і стильно одягнутися. Витратіть половину зарплатні на нове вбрання, адже протягом кількох днів ви пребуватимете в центрі уваги.

 

 

Риби

Для Риб п’ятниця стане позитивною й радісною добою. Жінки цього знаку експерементуватимуть із зовнішністю – на це матимуть і час, і фінанси, а косметичні процедури будуть необхідністю, адже ваше особисте життя стрімко набирає обертів. Чоловіків також чекає день, сповнений любові й гармонії з коханою людиною. Зайнятість на особистому фронті не залишить сил на роботу, але кар’єра й гроші у вас поки поза зоною ризику.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x