Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Сьогодні Овнам Доведеться набратися терпіння і сил, аби багато чого перебороти, а також вирішувати нагальні питання. В особистій сфері теж не все однозначно, особливо в представників знаку, які нещодавно поринули в любовний роман. Зорі радять раціонально планувати свій час і енергетичний потенціал. Якщо хочете перебувати в гармонії з собою і світом, то намагайтеся зробити все можливе для хороших взаємин із друзями й родичами.

 

 

Телець

Гороскоп на 27 вересня обіцяє Тельцям вдалий день, коли можна домогтися успіху в усьому, що записано в блокноті. Можливий виграш у лотерею, перспективні проєкти та цікаві пропозиції щодо роботи. Не тримайте в собі ті почуття, які призначені для коханої людини. Сьогодні вам потрібно внутрішньо заспокоїтися й не нервувати, інакше весь місяць просидите вдома на лікарняному. Бажано піти у спортзал, щоб мати естетичний вигляд і зміцнити здоров’я.

 

 

Близнюки

Легким і приємним у всіх сферах буде для Близнюків понеділок. Попри те, що ви довго відпочивали, в роботу ввійдете блискавично. В особистому житті теж все добре, а от про фінанси слід подбати. Зорі пророкують незначний прибуток, але й він буде доречним. Ви зможете не тільки придбати все потрібне для сім’ї, але й витратити деяку суму на вечірку з друзями. Творчим Близнюкам пощастить більше, адже хобі почне приносити дохід.

 

 

Рак

Зірки обіцяють самотнім Ракам кохання із першого погляду. Потрібно взяти ініціативу в свої руки й зачарувати обранця. Сімейні представники знаку згодом вирушать у подорож. На жаль, грошей витратите багато, але зате матимете чимало вражень. Сьогодні необхідно уважно підписувати документи на майно, квартиру або спадок. Якщо потрібна допомога друзів, які мають «вагу» в суспільстві, – зверніться до них.  Гуляйте, рухайтеся більше, одягайтеся з огляду на погоду й не нервуйте.

 

 

Лев

У понеділок Левам не доведеться знімати корону з голови: весь світ лежить біля ваших ніг. Бажання здійснюються без особливих зусиль, а сюрпризи від обранця надходитимуть чи не щодня. Астрологи радять Левам стежити за станом здоров’я. Згодом представникам знаку надійде пропозиція про вигідну співпрацю від близького і впливового знайомого. Якщо ви плануєте розвиватися у сфері бізнесу, то сміливо погоджуйтеся на ділове партнерство.

 

 

Діва

У всіх життєвих сферах у Дів очікуються зміни. Якщо хочете почати все заново, то припиніть займатися чужими проблемами і допомагати всім у роботі. Тим більше, що є прекрасний шанс стати успішними й впливовими бізнесменами. Гороскоп на 27 вересня пророкує Дівам не тільки вигідну, але й цікаву справу. Від такого шансу в жодному разі не можна відмовлятися.

 

Терези

Орієнтуючись на інтуїцію, Терези зможуть нормалізувати ситуацію в усіх сферах життя. Ви навіть знайдете нове джерело доходу, якщо будете уважнішими в дрібницях. Зорі радять Терезам відкрити свій бізнес і займатися ним самостійно. Не поспішайте брати в партнери навіть близьких друзів, інакше розчаруєтеся в їхньому ставленні до себе і спільної роботи. У стосунках пануватиме любов і злагода, кохана людина підтримуватиме й допомагатиме у важливих справах.

 

Скорпіон

Легка депресія і ностальгія за минулим очікує Скорпіона в понеділок. Постарайтеся на деякий час абстрагуватися від домашніх клопотів і проблем. Краще знайдіть сили для гармонії в тому, що робите. Є шанс поїхати в подорож, до речі, з коханим і єдиним. Зірки обіцяють приємний відпочинок, сповнений враженнями та емоціями. У середині доби Скорпіонам запропонують таку перспективну роботу, що відмовлятися від неї немає сенсу.

 

Стрілець

Клопіткий, але душевний день чекає на Стрільців, який знайде все-таки час для спілкування з рідними. Домашніх справ накопичилося безліч: ремонт, перепланування та прибирання. Якщо все це робити за планом, то результат буде приголомшливим. Не відвертайтеся від друзів і родичів, якщо вони попросять допомоги у вирішенні особистих проблем. Самотні Стрільці можуть закохатися в людину, з якою познайомляться під час ділової поїздки або в компанії друзів. Частіше виїжджайте на природу, турбазу і ходіть в кафе.

 

Козеріг

Представникам цього знаку варто стежити за словами і вчинками, щоб не посваритися з усіма, кого знаєте й любите. Врахуйте, що навіть родичі від вас відвернуться, почувши незаслужену критику й образливі висловлювання на свою адресу. Зорі пророкують Козерогам нову роботу, заради якої доведеться виїхати з рідного міста в іншу країну або область. Але все потрібно ретельно обміркувати. Ви можете опинитися у справжньому любовному трикутнику, коли доведеться обирати між двома партнерами. Один – розумний і надійний, інший – красивий і пристрасний. Врахуйте, що іноді краще думати головою, а не піддаватися емоціям.

 

Водолій

Любов і романтика – ось, що найбільше цікавитиме Водоліїв в понеділок. Почуття Водолія до коханої людини вибухнуть із новою силою. Згодом ви навіть вирішите узаконити стосунки. Про роботу забувати не слід, адже вона не тільки «годує», але й допомагає просуватися вперед кар’єрними сходинками. Але, якщо відчуєте втому або апатію, то краще візьміть відпустку й вируште в подорож. Не обов’язково їхати далеко, відвідайте улюблені місця неподалік, наберіться сил.

 

Риби

Амбіції і старанність – це завжди добре, особливо для Риб, які іноді обирають пливти за течією. Зорі обіцяють кар’єрний ріст тільки в тому разі, якщо станете цілеспрямованою людиною і знайдете надійних партнерів у роботі. Рибам потрібно знайомитися з тими, хто стане для них не тільки вірним другом, але й опорою в усіх починаннях. Якщо вам пропонують підтримку – не відмовляйтеся. Головне – зберегти душевний спокій і оптимізм. А також вибудувати схему роботи на найближчий час.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x