На Черкащині стартує акція «Майбутнє лісу у твоїх руках»

На Черкащині стартує акція «Майбутнє лісу у твоїх руках»

У міжнародний день лісів – 21 березня розпочинається акція Держлісагентства України «Майбутнє лісу у твоїх руках». Триватиме вона до Дня довкілля в Україні – 15 квітня. Як повідомляють в обласному управлінні лісового та мисливського господарства, мета заходу – привернути увагу громадськості та молоді до такого важливого та відповідального процесу, як відновлення та збереження лісів. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ОДА.

Упродовж місяця в усіх лісгоспах області проводитимуть весняну посадку лісу із залученням учнівської та студентської молоді, представників громадських організацій, органів влади та місцевого самоврядування, засобів масової інформації, а також усіх тих, в кого є бажання особисто взяти участь у створенні лісів.

Крім головного заходу акції – посадки дерев, лісгоспи запланували проведення широкої роз’яснювальної роботи серед молоді щодо важливості збереження та примноження зеленого багатства нашого краю. Лісівниками будуть проведені лекції в школах, практичні заняття із членами шкільних лісництв, перегляд тематичних відеофільмів про значення лісів у життєдіяльності людини, організовані походи школярів в лісництва та лісові розсадники, природничі конкурси та багато іншого.

Усім, хто бажає долучитися до акції, необхідно звернутися до обласного управління лісового та мисливського господарства або до місцевого лісгоспу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x