Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

У середу Овнам потрібно розслабитися й отримувати задоволення від змін, що відбуваються в їхньому житті. Гороскоп на 29 вересня обіцяє представникам знаку плідний період у фінансовому плані. Ви зможете отримати кошти, яких давно чекали. Це може бути подарунок від рідних або премія за виконану роботу. Друга половина дня принесе важливі зустрічі, пропозиції, ідеї, поїздки. Увечері вдома на вас чекатиме радісна подія, що стосуватиметься сфери кохання.

 

 

Телець

Сьогодні представники знаку відчують, що готові до нових звершень. Першим кроком до нового життя має стати відмова від усіх старих речей, що нагадують про минуле. Зорі обіцяють бути прихильними до Тельців-одинаків. Із великою ймовірністю середа дасть змогу віднайти кохання свого життя. Одруженим представникам астрологи рекомендують пожвавити сімейні стосунки. Це може бути спільний відпочинок чи романтична вечеря.

 

 

Близнюки

Спокій і гармонія пануватимуть цієї доби в житті Близнюків. Навіть якщо й виникатимуть якісь складнощі на роботі, зорі радять не надто перейматися і виконувати свою звичайну роботу. Старання обов’язково помітять: керівник запропонує кращі умови роботи чи більшу заробітну плату. Під час відпочинку зорі радять бути більш активними. Це може бути весела вечірка в колі друзів або колективний похід у кінотеатр, на концерт чи просто в піцерію. До речі, саме там ви можете зустріти кохану людину або покращити нинішні стосунки.

 

 

Рак

Раки стануть справжніми зірковими улюбленцями. Положення планет забезпечить особливий успіх, так що поспішайте зловити фортуну за хвіст! Найбільш вдалою сферою для представників знаку стануть фінанси – Всесвіт допоможе поповнити вміст гаманця і відкласти трохи на майбутнє. У професійній сфері настає період, що сприятливий для глобальних змін. Якщо ви давно хотіли почати власну справу або розширити бізнес, дійте максимально рішуче. В особистому житті доба принесе багато приємних несподіванок і безліч спільних планів на майбутнє.

 

 

Лев

Гороскоп на 29 вересня обіцяє творче піднесення, але перш ніж втілювати грандіозні плани, складіть чіткий план дій. Зараз можна не боятися експериментувати й ризикувати. Ваші творчі можливості значно збільшаться. Поява нового джерела фінансування позитивно вплине на сімейний бюджет і взаємини з рідними. Скористайтеся цим, аби зміцнити зв’язки. Присвятіть вільний час облаштуванню домашнього затишку і частіше вибирайтеся куди-небудь з близькими – це зарядить вас позитивними емоціями.

 

 

Діва

У середу Діви задумаються над удосконаленням. За прогнозами астрологів, сьогодні прагнення до нового стане більшим. Не варто себе стримувати, головне при цьому не втрачати внутрішньої гармонії і спокою. На роботі отримаєте постійну і безвідмовну підтримку колег. Скористайтеся цим, аби виокремити трохи часу і сил для реалізації свого проєкту, який відрізнятиметься від усього, що ви робили раніше. Самотні Діви мають усі шанси знайти обранця, проте зорі застерігають від надмірного захоплення.

 

 

Терези

Терези звикли поводитися спокійно й обережно. Але цей день змусить їх бути рішучими і наполегливими. Спочатку буде трохи незвично, але згодом навіть відчуєте від цього задоволення. Застосуйте нові вміння у професійній сфері і матимете величезний успіх, який обов’язково принесе фінансову винагороду. Особливо це стосується нових проєктів. Погоджуйтеся брати в них участь легко й відразу, без зайвих роздумів і вагань. В особистому житті на вас чекає неочікуваний успіх. Протягом короткого часу з’являться відразу декілька людей, яким ви будете небайдужі.

 

 

Скорпіон 

Середина тижня серйозні думки про життя та бажання щось змінити. Головною ідеєю стане боротьба за вищі посади. Реалізувати її буде доволі непросто, однак засиджуватись на старому місці – теж не варіант. Особливо насиченою буде діяльність тих Скорпіонів, чия діяльність стосується публічних виступів. Самотнім представникам знаку не варто боятися нових романтичних стосунків чи заміжжя. Зорі запевняють: стосунки, що розпочнуться цієї доби, триватимуть довго. Це також стосується і шлюбів.

 

 

Стрілець

Середа стане тим періодом, коли Стрільцям доведеться переосмислити свою поведінку та погляди на життя. Щоб досягти успіху на роботі, астрологи рекомендують скласти чіткий план дій та слідувати йому. Усередині дня на Стрільців чекає важлива та особливо емоційна новина. Важливо не брати усе близько до серця. На тих, хто перебуває в парі, чекає тривала і серйозна розмова. Якщо будете уважними, її результатом стане зміцнення стосунків. Неодруженим представникам знаку варто бути активнішими, якщо вони хочуть пришвидшити розвиток стосунків.

 

 

Козеріг 

Особливо насичений ритм життя може змусити Козерогів задуматися про відпустку. Зорі передбачають успішну поїздку за кордон. Наприкінці доби на представників знаку чекає додатковий заробіток. Протягом минулої доби Козероги приділяли мало уваги рідним. Тож сьогодні потрібно придумати спільні заняття або ж просто щиро поговорити за обіднім столом. Не можна забувати і про стареньких родичів: бабусі та дідусі також сумують за вами. Закоханим парам доведеться подумати про власне житло.

 

 

Водолій

Щоденна робота може розчарувати і навіть дратувати Водоліїв у середу. Аби цього не сталося, варто замислитися над розробкою хоч і невеликого, але власного проєкту. Він буде вдалим, якщо поруч перебуватимуть однодумці, які даватимуть слушні поради. В особистому плані зорі радять протягом доби не ухвалювати важливих стратегічних рішень. Водночас не бійтеся кохати і бути коханими. Головне, щоб почуття не переважали над розумом і не заважали іншим сферам життя.

 

 

Риби

Бізнес – одна з основних сфер діяльності, де Риби почуватимуться абсолютно вільно. Також матимуть успіх ті представники знаку, які заробляють на життя за допомогою вміння спілкуватися і взаємодіяти з іншими людьми. Решті представникам знаку варто приділити увагу хобі. Ймовірно, саме воно стане додатковим засобом заробітку. Загалом зорі віщують, що фінансове становище Риб протягом тривалого часу буде стабільним. В особистій сфері астрологи передбачають початок нового етапу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x