Міський голова не підписав рішення виконкому про підняття тарифів на опалення

Міський голова не підписав рішення виконкому про підняття тарифів на опалення

Міський голова Черкас не підписав рішення виконкому про підняття тарифу на тепло для користувачів КП «Черкаситеплокомуненерго». Учора ціна на газ в Європі піднялась до рекордного максимуму: до понад 1000$ за тисячу кубометрів. Повідомляють у Черкаській міській раді.

 

– Я розраховую, що Кабмін втрутиться в ситуацію, тому що з нинішньою ціною на газ ми поховаємо наші комунальні підприємства за цей опалювальний сезон, – пояснив Анатолій Бондаренко. – Я запрошений на Конгрес місцевих і регіональних влад, який відбуватиметься в цей четвер під головуванням Президента України. Сподіваюсь, що за його сприяння це питання буде вирішено. І ми не будемо підвищувати тарифи, лишивши їх на тому ж рівні.

 

Нагадаємо, завдяки ініціативі Президента Володимира Зеленського зі встановлення річних тарифних пропозицій кожен українець може отримувати газ за ціною, яка є значно нижчою, ніж на європейському ринку газу. Також Глава держави підтримав пропозицію щодо врегулювання боргів підприємств теплокомуненерго перед «Нафтогазом», підписавши Закон No1639. Це – важливе рішення, яке дозволить ТКЕ якісно підготуватися до опалювального сезону.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x