На Черкащині знайшли підлітка, якого шукали протягом доби

На Черкащині знайшли підлітка, якого шукали протягом доби

Правоохоронці знайшли неповнолітнього Олега Власюка, який пішов з дому 27 вересня. Про це інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Опікуни 14-річного Олега звернулися до поліції Уманщини 28 вересня. Вони зазначили, що хлопець узяв з дому речі та гроші, а потім пішов у невідомому напрямку в селі Сабадаш.

Упродовж доби підлітка шукали працівники відділу поліції №1 Жашкова та Уманського районного управління поліції, групи реагування патрульної поліції, ювенальні інспектори та дільничні офіцери, оперативники карного розшуку. Окрім цього, до пошуку долучилися військовослужбовці Уманщини та спеціаліст Центру соціальних служб Жашкова.

Правоохоронці перевіряли місця, де міг перебувати 14-річний підліток, мобільні групи розділилися та обстежили село Сабадаш. Олега знайшли під час відпрацювання території населеного пункту Бузівка, він ішов вулицею Соборна.

Як з’ясувалося, підліток не вперше йде з дому. Зараз із Олегом та його опікунами працівники ювенальної поліції проводять профілактичну роботу. Поліцейські з’ясовують, що спонукає його вдаватися до таких дій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x