У Черкаському національному першокурсників посвятили в студенти

У Черкаському національному першокурсників посвятили в студенти

Зворушлива для першокурсників подія − загальноуніверситетський ритуал посвяти в студенти відбувся у ЧНУ ім. Б. Хмельницького. Під час заходу першокурсники проходили інтелектуальний квест, танцювальні батли і презентували власні стіннівки й фотозони, повідомляють у пресслужбі ЧНУ.

 

 

Роботу першокурсників оцінювало журі, до складу якого входили: ректор Олександр Черевко, голова профспілки Ігор Погрібний, голова студради Мар’яна Кусяка, головна редакторка інтернет-видання «Нова Доба» Олеся Зінченко, тренерка баскетбольної групи підтримки «Golden Ladies», голова Федерації черлідингу і танців «Golden Ladies» Ірина Євченко. Також на подію завітали: проректори, директори інститутів, декани факультетів, викладачі.

Дійство вже традиційно розпочалося з гімну університету, який виконав вокальний ансамбль «Мелодія».

З напутнім словом виступив ректор ЧНУ Олександр Черевко:

− Наші студенти − креативні, сміливі, патріотичні. Я переконаний, що цьогоріч ЧНУ поповнився найкращими першокурсниками! Сьогоднішнім дійством ми підтверджуємо той внесок у загальну історичну справу, у розвиток університету й побудову української держави, який здійснюватимуть наші студенти. Ваші здобутки в навчанні, науці, спорті заслуговують бути серед досягнень кращих університетів України! Тепер ми разом із вами «шануємо традиції, творимо сьогодення і крокуємо в майбутнє»!

 

 

До всіх учасників свята звернулася й голова студентської ради Мар’яна Кусяка, яка запевнила, що попереду першокурсників чекає яскраве студентське життя.

Динамічні рухи, сучасні танці під популярну музику із соцмережі «Тік ток», цьогорічного «Євробачення» або під «вічні хіти» − таким був танцювальний батл.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x