Що робить черкащан щасливими? (ОПИТУВАННЯ)

Що робить черкащан щасливими? (ОПИТУВАННЯ)

Сьогодні, 20 березня, у світі вп\’яте відзначають Міжнародний день щастя. Традиційно, в цей день оприлюднюють всесвітній рейтинг найщасливіших країн. Перші п\’ять місць у 2017 році посіли Норвегія, Данія, Ісландія, Швейцарія та Фінляндія. Цього року Україна опинилася на 132 місці – між Ганою на 131 місці та Угандою на 133.

Вчені всього світу стверджують, що для відчуття щастя людині важливе почуття власної гідності, професійна самореалізація, надійні друзі та хороші стосунки з коханими. Які ж пріоритети визначають для себе черкащани і що приносить їм це відчуття, запитували кореспонденти «Нової Доби».

Що робить черкащан щасливими? (ОПИТУВАННЯ)Сергій Костенко, ІТ-спеціаліст:
«Давно не відчуваю себе щасливим. Хоча почасти це відчуття дарує мені доня, коли приходить до мене і торохтить про своє, обіймає мене… Зробити мене щасливим може спокій, відсутність турбот і будиночок біля лісу чи річки»

Що робить черкащан щасливими? (ОПИТУВАННЯ) Дарина Подолян, координаторка громадських проектів:
«Я щаслива, коли мої думки та дії знаходять відгук в оточуючому світі. Коли я можу ділитися тим, що знаю і вмію, і це приносить користь людям навколо. І водночас можу отримувати натхнення, нові знання, враження і поштовхи до дій від свого оточення»

Що робить черкащан щасливими? (ОПИТУВАННЯ) Олена Літвінова, громадська активістка:
«Для мене щастя… це дуже багато речей. Миттєвості, коли перехоплює подих. Це можуть бути такі дрібнички, які, може, і не варті уваги в очах інших, але саме тобі, саме зараз це створює настрій, від якого хочеться літати. Намагаюся такі миттєвості колекціонувати у своїй пам\’яті. А якщо глобально, то щастя для мене – це можливість займатися улюбленою справою та по-справжньому близькі, «свої» люди поруч. Можу впевнено сказати: я – щаслива людина»

Що робить черкащан щасливими? (ОПИТУВАННЯ) Людмила Солодка, викладач, координатор буккросингового руку «Freebook»
«Мене робить щасливою відчуття того, як мої мрії здійснюються! Щасливі посмішки моїх дітей. Усвідомлення, що я змогла комусь допомогти. А ще цікаві знайомства і, звичайно ж, мандрівки».

Що робить черкащан щасливими? (ОПИТУВАННЯ) Сергій Пасічник, керівник ГО «Академія стратегічних досліджень»:
«Щасливим мене робить відчуття власної потрібності, можливість дарувати любов рідним і близьким, цікаві подорожі. Якщо говорити більш конкретно, то це може бути як нова захоплююча книжка, так і спільний з родиною пікнік на природі, або зустріч з давніми друзями».

Що робить черкащан щасливими? (ОПИТУВАННЯ) Олег Пасько, керівник ІТ-компанії «Everlabs»: «Думаю, людей робить щасливими співпадіння їх очікувань та реальності. Коригувати можна як одне, так й інше. Тому для мене щастя – це все те, що наближає мене до цієї синхронізації. Це й улюблена справа, й оточення, й сім\’я, й інші активності, що підлаштовують реальність. Але іноді це й прийняття речей і людей такими, як вони є. Часом важкувато виходити з зони комфорту для таких змін, але щастя треба шукати й не чекати, що воно прийде саме».

Що робить черкащан щасливими? (ОПИТУВАННЯ) Вікторія Лаврєнтієва, співорганізатор фестивалю «КіноШот»:
«Ще рік тому я б сказала, що дуже люблю живі концерти улюблених виконавців, після них як на крилах заряджаюсь енергією, спілкування з людьми, які тебе повністю розуміють, з яким є спільні інтереси також дуже надихають, але зараз найщасливіші моменти відчуваю, коли посміхається моя дитина»

Що робить черкащан щасливими? (ОПИТУВАННЯ) Володимир Чос, блогер, журналіст:
«Моє щастя – це мої рідні і близькі. Їхнє здоров\’я і благополуччя – моя найбільша цінність. Мені подобається робити їхнє життя більш зручним і комфортним. А ще радість і повноти буття мені приносить моя газетярська робота і літературна творчість. Для мене це найліпші ліки і найкращий антидипресант! За роботою взагалі немає часу задаватися питанням, чи щасливий я. Коли вирішую чужі проблеми, тоді забуваю про свої».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x