Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Досить мріяти, дійте! Ось ваш девіз на четвер. Пам’ятайте: гороскоп на 30 вересня обіцяє успіх у всіх починаннях. Якщо ви давно мріяли запустити власний бізнес-проєкт, змінити місце роботи чи створити YouTube-канал, просто зробіть це. Начхайте на думку інших! На любовному фронті представників знаку чекають справжні пригоди!

 

 

Телець

Спробуйте вранці побігати, займіться йогою або зробіть хоча б маленьку розтяжку. Ви ж хочете, аби трендові речі цього сезону сиділи ідеально? І давайте будемо чесними: погода геть не тішить, тому хороші емоції потрібно шукати в чомусь іншому. Пропонуємо сходити у кінотеатр та подивитися класні фільми.

 

 

Близнюки

Близнюкам варто більше уваги приділити близьким: проведіть день в родинному колi. Згадайте теплi історії, сплануйте спільний відпочинок, перегляньте улюблені стрічки. Увечері не полінуйтеся вийти з квартири, адже сьогодні зірки прогнозують нові знайомства. І не виправдовуйте бажання залишитися на дивані коронним «мені нічого вдягти»: обирайте лук і будьте самовпевненими.

 

 

Рак

Кожен захід сонця – початок дуже яскравого світанку. Тож астрологи прогнозують білу смугу і в реальному житті. Робота, взаємини з близькими, амурні справи – Раки купатимуться в щасті та блаженстві. Вас чекає нереальний успіх в усіх починаннях, адже представники знаку постійно виявляють рішучість, сміливість та авантюризм.

 

 

Лев

Беріть від життя все! Зараз, як ніколи, удача розкриває свої обійми для вас. Астрологи зазначають, що Левам варто виокремити час для кар’єрного розвитку. Викладайтеся на всі 100%, не лінуйтеся, виявляйте ініціативу. Не забувайте: аби виграти в лотерею, спершу необхідно придбати білет. Зірки обіцяють, що ваше життя зміниться на краще.

 

 

Діва

Цілеспрямованості Дів може позаздрити кожен. Будьте певні, зараз вас ніщо не зупинить. Гороскоп на 30 вересня гарантує, що представники знаку завершать важливу справу. І це принесе неабиякий успіх та повагу колег. Сьогодні привабливість Дів посилиться. Від вас буде неможливо відвести погляд, тож скористайтеся цією нагодою.

 

Терези

Досить піклуватися про всіх на світі, зверніть увагу на себе! На представників знаку чекає заслужений відпочинок і неважливо, що сьогодні лише четвер. Якщо цього не зробите, то бос добровільно дасть вам вихідний. Зірки шепочуть, є всі шанси зустріти кохану людину. Тож впевнено застосовуйте навички флірту і тримайте спину рівно!

 

 

Скорпіон

Гороскоп на 30 вересня для Скорпіонів радить: аби йти вперед, потрібно не боятися брати за найскладніше. Особливо, коли це вам до снаги! Амбіційності представників знаку можна лише позаздрити. Ви заряджатимете всіх енергією. Поділіть своїм досвідом і цінними порадами. Хороші вчинки, зазвичай, повертаються сторицею.

 

 

Стрілець

Фінанси крутяться навколо вас! Гроші з неба не впадуть, але астрологи гарантують, що сьогодні можна очікувати на премію. Не напружуйтеся та не робіть зайвих рухів, адже зірки на вашому боці цього четверга. Вам вдасться владнати будь-які життєві дилеми. Увечері покличте друзів на каву, душевна розмова та світлі спогади допоможуть розслабитися.

 

 

Козеріг

Четвер подарує багато одкровень. Завдяки випадковим подіям ви дізнаєтеся дуже важливу інформацію. Вона допоможе правильно проаналізувати ситуацію, з якої поки складно знайти вихід. Дослухайтеся до своєї інтуїції та сміливо втілюйте свої бажання і примхи. Не бійтеся, проблеми на горизонті не передбачаються, навпаки – у голові з’являться нові ідеї.

 

 

Водолій

Цієї доби відбудеться багато несподіваних зустрічей. Краще не йти в магазин в домашньому. Бо у відділі овочів і фруктів може опинитися як подруга дитинства, так і колишній. Цей випадок даний вам не просто так. Зустріч стане ключиком до вирішення складного завдання, яке з’явиться в майбутньому. Увечері можливі спонтанні подорожі та романтичні переживання.

 

 

Риби

Чудовий період, аби зайнятися тим, про що ви давно мріяли, але відкладали «на потім». Сьогодні справи вирішуватимуться легко та швидко, тому в Риб буде вдосталь часу на розваги та реалізацію заповітних бажань. Зірки обіцяють, що в четвер з’явиться багато крутих ідей, а ваша амбіційність допоможе їх реалізувати. Прогнозується ріст у фінансових справах, хоча ви й так не скаржилися з цього приводу. Зайва копієчка ніколи не завадить!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x