«Черкаські Мавпи» зіграють із командою «Хімік»

«Черкаські Мавпи» зіграють із командою «Хімік»

Гра між командами «Черкаські Мавпи» та «Хімік» відбудеться в палаці спорту «Будівельник» 30 вересня. Про це повідомляє пресслужба команди.

«Черкаські Мавпи» цього тижня відіграють два матчі. Вони стали відкриттям першого туру Суперліги Windrose. Підопічні Максима Міхельсона здолали «Будівельник» із його набором зірок. Матч завершився з рахунком 90:85, а американський захисник команди Родні Первіс, який набрав 27 очок, став MVP першого туру. Баскетболіст адаптувався в команді й показав хороший атакувальний арсенал і вміння розігрувати, адже віддав 8 передач.

«Хімік» у стартовому турі також переміг. Колектив Віталія Степановського грав дома, де здолав сусідів із «Одеси». Вони з позиції сили грали з одеситами, використовуючи те, що суперник ще мало зіграний і мало командно взаємодіяв. Зустріч завершилася з рахунком 66:58.

У міжсезоння «Хімік» суттєво оновив склад: повністю оновлені легіонерські позиції, хоча тут є старі знайомі. «Хімік» повернув у склад лідерів минулих років – MVP сезону 2018-19 – Діона Едвіна, який разом з командою ставав чемпіоном Суперліги, а також Крістіана Джонса, лідера южненської команди у сезоні 2019-20. Разом з ними захисник Делано Спенсер та наддосвідчений бігмен Домінік Морріс. Обрамлює цю легіонерську компанію український склад, де як місцеві ветерани Олександр Рябчук і Станіслав Завадський, так і власні вихованці, серед яких головна надія Олександр Ковляр.

– «Хімік» – одна з найбільш організованих команд, як у захисті, так і в нападі в лізі. Завжди дуже серйозно до них ставимося. Розуміємо, що буде непроста гра. Враховуючи те, що ми ще недоукомплектовані в передній лінії, а суперники традиційно любить тиснути у фарбі. Думаю, нам буде непросто – зауважив Максим Міхельсон, головний тренер «Черкаських Мавп» та додав, що хвилюється за емоційний стан команда, адже мала перерва між матчами, – До цього ми віддали дуже багато сил і емоцій у грі з «Будівельником», тому хвилююся, щоб вистачило емоцій на ці дві гри з «Хіміком» та «Одесою». Граємо з обмеженою ротацією, тому на гравців накладається подвійне навантаження.

Матчі «Хіміка» і «Черкаських Мавп» це завжди яскраві тренерські дуелі. Максим Міхельсон і Віталій Степановський працюють у таборі національної збірної, на клубному рівні відіграли між собою величезну кількість матчів. Тренери гарно знають одне одного, тому завжди хочуть зробити сюрприз опонентові.

«На папері» перевага «Хіміка» в передній лінії, де южненці сподіваються на досвідчених Джонса та Морріса. Утім «Мавпи» нав’язали боротьбу не менш статусним бігменам «Будівельника». Завзятості в роботі на передній лінії Дювону Максвеллу не позичати. Непоганий перший матч у Черкасах провів і Сергій Приймак. Тому слід очікувати боротьби від «Мавп».

Анкета гри:
30 вересня, 18:30
Черкаси, ПС “Будівельник”
“Черкаські Мавпи” – “Хімік”

Турнірне становище: 1-0 – шосте місце, 1-0 – п’яте місце
Онлайн: УНІАН, YouTube ФБУ, ВІККА (запис)

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x