У Черкасах сталася ДТП: один із водіїв перебував у нетверезому стані

У Черкасах сталася ДТП: один із водіїв перебував у нетверезому стані

ДТП за участі автомобілів ЗАЗ 110557 та Renault Logan сталася на вулиці Менделєєва в Черкасах 30 вересня. Про це інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Під час з’ясування обставин події водії не визнавали свою провину. Один із кермувальників зазначив, що інший не ввімкнув покажчик повороту перед маневром. Натомість другий учасник аварії зауважив, що зробив це та зайняв крайнє ліве положення на дорозі. У результаті інспектори склали на обох чоловіків протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП).

Спілкуючись із водієм Renault, інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду чоловік відмовився. Під час перевірки документів з’ясувалося, що впродовж року правопорушника притягували до адміністративної відповідальності за водіння в нетверезому стані.  Відповідно до рішення суду його позбавили права керування транспортними засобами.

Патрульні склали на керманича Renault протокол за ч. 2 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння, а також відмова особи від проходження огляду на стан сп’яніння вчинене повторно протягом року) та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x