У Черкасах привітали освітян зі святом

У Черкасах привітали освітян зі святом

Освітяни області відзначають професійне свято – День працівника освіти. Із цієї нагоди вчителі, вихователі, викладачі зібралися в Черкаській обласній філармонії на святковому концерті. Заступниця голови Черкаської ОДА Лариса Кошова привітала педагогічних працівників області зі святом та вручила їм нагороди. Про це інформують у пресслужбі Черкаської ОДА.

 

«Вчитель – це та людина, яка формує нас як особистість. Саме ви, вчителі, робите нас тими, якими ми є. Дякую вам за це. Також висловлюю глибоку подяку за вашу позицію в період епідемії коронавірусу. Я чітко знаю, як вам було важко працювати на дистанційній формі навчання. Дякую кожному з вас за те, що ви вакцинувалися і цим самим дали змогу працювати нашим закладам освіти у звичному режимі, а нашим дітям здобувати якісну освіту в період пандемії», – сказала Лариса Кошова.

Заступниця голови Черкаської ОДА розповіла, що галузь освіти є одним із пріоритетних напрямків обласної влади.

 

Додамо, Черкащина – серед лідерів в Україні, яка вперше впровадила в навчальні заклади систему LEGO. Також у 24 інноваційних навчальних закладах області функціонує система «Безпечна та ефективна школа».

У навчальних закладах області оновлюють технологічне обладнання, харчоблоки, їдальні, а також шкільне меню.

У межах Програми Президента «Велике Будівництво» на Черкащині реалізують 5 освітніх проєктів. У 2022 році у планах реалізувати проєкти в 10 навчальних закладах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x