У стрілецькій школі в Черкасах відбулося відкрите тренування

У стрілецькій школі в Черкасах відбулося відкрите тренування

18 березня у стрілецькому тирі відбулося відкрите тренування за участі срібного призера ХХХІ Олімпійських ігор Сергія Куліша та провідних спортсменів області. Під час заходу представили нову електронну мішень та гвинтівку, які придбані за кошти обласного бюджету. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Чемпіон».
У стрілецькій школі в Черкасах відбулося відкрите тренування
На тренування до спортсменів завітали заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Костянтин Омаргалієв, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський та його заступник Катерина Коваленко, депутат обласної ради Сергій Воронов, голова відділення НОК України в Черкаській області Андрій Більда, директор обласної ШВСМ Наталя Стороженко-Сіренко, директор КДЮСШ №2 ЧМР Ірина Дудник.

«Ми продовжуємо роботу щодо поліпшення матеріально-технічної бази для провідних спортсменів області. Покращуючи спортивний інвентар та обладнання, створюючи гідні умови для навчально-тренувальних занять сьогодні – ми закладаємо фундамент для завтрашніх перемог» – говорить начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський.

По завершенню відкритого тренування Сергію Кулішу та його тренеру Віктору Нагнію урочисто вручили відзнаки «Кращий спортсмен 2016 року», «Кращий спортсмен лютого 2017 року» та «Кращий тренер лютого 2017 року».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x