У Черкасах правоохоронці викрили групу наркоторговців (ФОТО)

У Черкасах правоохоронці викрили групу наркоторговців (ФОТО)

Правоохоронці викрили групу людей, які незаконно зберігали та збували наркотичні речовини, в Черкасах першого жовтня. Про це інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Працівники поліції затримали п’ятьох чоловіків віком від 18 до 33 років, які налагодили збут психотропних речовин у місті. Фахівці провели санкціоновані обшуки в помешканнях та автівках правопорушників.

У результаті правоохоронці виявили та вилучили : 22 пакетики з наркотичною порошкоподібною речовиною, 2 пакетики з канабісом,  мобільні телефони, банківські картки, один пістолет та набої до нього, фасувальні ваги, один автомобіль. Також поліцейські знайшли кошти в сумі понад 31 тисячу гривень та 100 доларів США. Слідчі спрямували речі на експертне дослідження.

Трьох фігурантів затримали відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури двом правопорушникам оголосили про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x