Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Вам хочеться знайти «свою» людину: надійну і кохану, а на шляху зустрічаються абсолютно чужі по духу. Почекайте ще трішечки, адже саме в понеділок зорі обіцяють подарувати вам шанс нарешті зустрітися. У спілкуванні з іншими ставте на перше тло не зовнішність, а внутрішні риси, і вам вдасться знайти нових друзів або ділових партнерів. Старанність Овнів нарешті принесе плоди: згодом ви отримаєте нагороду за виконані завдання.

 

 

Телець

На початку тижня Тельцям доведеться пережити всього потроху – і втрати, і успіх, і малоприємні сюрпризи. Такі випробування зроблять вас сильнішими, тому не поспішайте сумувати. Головне, щоб ви впевнено йшли до своєї мети. Тоді доля щедро винагородить і успіхами в роботі, і взаємним коханням. Намагайтеся більше спілкуватися з тими, хто бажає вам добра, а не провокує на сварку. Мисліть позитивно, тоді всі мрії здійсняться, як за помахом чарівної палички

 

 

Близнюки

Сьогодні Близнюки будуть мріяти і чекати чудес. Але знайте: якщо ви так і не встанете з дивана, то навіть не сподівайтеся отримати те, що нафантазували. Аби щось мати, треба добре працювати. Тільки так з’явиться можливість стати успішною і заможною людиною. У питанні любовних стосунків зорі радять Близнюкам брати ініціативу в свої руки і першими зав’язувати знайомства. Цьому сприятиме і фінансова можливість. Кошти, які раптово з’являться з неочікуваного джерела, краще витратити на зовнішній вигляд або покращення здоров’я.

 

 

Рак 

Цього дня ви отримаєте можливість зібратися з силами і встановити в житті свої правила гри. Це буде складно, але цілком можливо. Зміни минулих місяців принесуть свої плоди. Прийде компенсація за попередні втрати і подяка за чесність та справедливість. Понеділок принесе успіх у колективній і творчій роботі. Ви зустрінете чимало цікавих людей, можливо, дуже відомих персон. Деякі в майбутньому стануть хорошими друзями. Друга половина доби обіцяє важливі зустрічі, пропозиції та ідеї. Усе це ви зможете вдало реалізувати в професійній діяльності і отримати непоганий прибуток.

 

 

Лев

Для Левів понеділок стане добою змін. Попри успіх, який буде як і раніше супроводжувати вас, періодично доведеться відстоювати авторитет. Люди, які вас люблять, підтримуватимуть. Творчість і діти компенсуватимуть будь-які складнощі, що можуть виникнути на шляху. Пошуки нової світоглядної позиції, цікавість до подій у світі й політиці змусять Левів багато про що задуматися. Ви почнете сприймати події інакше, ніж раніше. Більше відпочивайте, щоб мати можливість повноцінно працювати або вчитися.

 

 

Діва

Сьогодні в Дів настає період реалізації давніх мрій та ідей. Це сприятиме зростанню матеріального добробуту і неочікуваним покупкам. Доба подарує безліч цікавих і важливих завдань, але завдяки аналітичному складу розуму ви зможете втримати під контролем усі справи, виокремлюючи найголовніше. Сімейні стосунки порадують спокоєм і теплом. У другій половині дня у представників знаку може з’явитися потужне прагнення до творчості.

 

 

Терези

Зорі підготували вам непрості завдання, вирішення яких потребує максимум зусиль. Будьте терплячі до всіх проблем, вирішуйте питання без зайвих емоцій і з холодною головою. Так ви зможете не просто здолати перешкоди, а отримати від цього несподівану радість і непоганий прибуток. У другій половині дня вирішаться фінансові труднощі. Грошей буде приходити стільки, скільки потрібно. Також порадує любовна сфера. Раптова зустріч чи ситуація допоможе відродити давні стосунки, які можуть стати серйозними.

 

 

Скорпіон

Скорпіонам у понеділок дуже кортітиме змінити життя. І в чомусь вони матимуть рацію. Принаймні зорі підтримають це починання та дають можливість отримати бажані трансформації. Аби вони були на краще, доведеться добре попрацювати, і не лише в професійній діяльності. Ставтеся до людей лояльніше, і побачите, що й вони готові любити вас. В особистому житті на представників знаку чекає багато несподіваних зустрічей. Ви можете познайомитися із особливою людиною, яка стане дуже близьким другом.

 

 

Стрілець 

Незворушні по натурі Стрільці сьогодні захочуть стати абсолютно іншими – ніжними, вразливими й пухнастими, як кошеня. Робити це, звісно, можна і навіть варто, але лише з тими людьми, яким ви повністю довіряєте. Якщо відчуваєте потужний наплив енергії, спрямуйте її на отримання нового досвіду чи матеріальних ресурсів. Цієї доби представники знаку можуть отримати не тільки омріяну посаду, а й премію. Звісно, якщо не сперечатиметесь із людьми, з якими цього робити не варто.

 

 

Козеріг

Сьогодні Козероги будуть настільки захоплені роботою, що виникне реальна загроза залишити поза увагою найголовніше. Не робіть цього! Знайдіть час для близьких, навіть якщо для цього доведеться пожертвувати можливістю отримати додатковий заробіток чи здобути авторитет серед друзів. У цей період зорі пророкують Козерогам досягнення цілей, які допоможуть створити сприятливий ґрунт для подальшого розвитку. Головне, щоб з’явилася мотивація, а всього іншого ви здатні домогтися самостійно.

 

 

Водолій

На початку тижня Водоліями захоплюватиметься соціум, а це для них дуже важливо. Інколи представників знаку дивуватиме той факт, що люди люблять їх просто через те, що вони є. На жаль, все це не принесе жодних матеріальних цінностей, тому, аби отримати додаткові кошти, доведеться більше зосередитися на роботі. На щастя, це не вплине на ваш настрій і кількість енергії, яка просто розлітатиметься. У полоні почуттів не забувайте контролювати емоції розумом, щоб остаточно не заплутатися у власних бажаннях. Наприкінці доби можлива доленосна зустріч, яка матиме вагоме значення, якщо не для вас, то для того, з ким зустрінетеся.

 

 

Риби

У понеділок можуть виникнути деякі сюрпризи долі, до яких складно буде відразу адаптуватися. Але не поспішайте розчаровуватися. Ви й самі не зрозумієте, як швидко і просто зможете з усім справитися. Утім, не варто ігнорувати й допомогу друзів, якщо вони справді прагнуть взяти посильну участь у ваших проблемах, а не просто поговорити про це. У сфері особистих стосунків на Риб чекає спокій і тиша. Якщо й сходите на одне чи два побачення, то лише для приємного відпочинку. Продовження все це навряд чи матиме.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x